Kontrolmatik ve Osman Şahin Köşker hakkında özet bilgiler aşağıdadır:
Osman Şahin Köşker'in Kontrolmatik'teki Görevleri
Geçmiş Görevler: 2 Mart 2012'den itibaren Kontrolmatik bünyesinde sırasıyla güç sistemleri mühendisi, iş geliştirme mühendisi ve genel müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır.
Genel Müdürlük: 1 Mart 2020 tarihinde Kontrolmatik Teknoloji Genel Müdürü olarak atanmış, bu görevini daha sonra Alper Çelebi'ye devretmiştir.
Mevcut Görevler:
Pomega Enerji Depolama Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü olarak görevine devam etmektedir (1 Mart 2022'den beri).
Kontrolmatik Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmesi ilk genel kurulda oylamaya sunulmuştur.
Kontrolmatik Teknoloji Hakkında
Kontrolmatik, enerji, proses endüstrisi, ulaşım ve madencilik gibi alanlarda faaliyet gösteren, Türkiye'nin önde gelen bir mühendislik, sistem entegratörü ve teknoloji şirketidir.
Faaliyet Alanları:
Mühendislik ve Elektrifikasyon
Enerji İletim ve Dağıtım
Kontrol Sistemleri, Haberleşme, Nesnelerin İnterneti (IoT)
Dijital Fabrikalar, Mekanik Sistemler
Enerji depolama teknolojileri (İştiraki Pomega ile Lityum-İyon Pil Hücresi ve Enerji Depolama Sistemleri Gigafabrikası kurmaktadır).
Küresel Etki: 9'dan fazla ülkede ofisi bulunmakta ve 37'den fazla ülkede uçtan uca dijital çözümler sunmaktadır.
Önemli Bilgiler: Dünyanın en büyük 22. sistem entegratörüdür ve 350'den fazla projeyi başarıyla tamamlamıştır. İstanbul Borsası'nda KONTR koduyla işlem görmektedir.
Osman Şahin Köşker, özellikle Kontrolmatik'in enerji depolama alanındaki yatırımları ve iştiraki Pomega Enerji Depolama Teknolojileri A.Ş.'nin çalışmalarıyla öne çıkmaktadır.
Kontrolmatik'in yürüttüğü projeler veya Pomega Enerji Depolama Teknolojileri hakkında daha fazla bilgi ister misiniz?

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri