Originally Posted by
Deniz Ali
resmen söyledi borsadaki bazı hisseler ve portföy hisselerinizde zirveden %50 düşüş kesin bekleniyor dedi.
zirvesinde %35 gerilemişti , stop yaptım % 6 zirveden aşağıda...çoğunlukla banka bu sabah yeniden dibi görmeden aldım . neden alıyorsunuz riski haber vereyim size % 15-20 daha gevşeyebilir, gevşemesini analistler bekliyor dediler.
ŞAKA YAPMIYORUM kurumu çok severim güzel aracı kurumdur 2 senedir çalışırım , kalitelidir hizmetleri ve tacirler seviyesinde sağlam kurum batacak kurum değil 16 senelik aracı kurum
resesyon ve fedin 1.00 faiz artışı şoku ile borsamıda %15 şok 2800 geri çekilmeden korkup müşterilerini koruma refleksi ile aradıklarını düşünmekteyim. kötü bir amaçları neden olsun.
bist 100 2800 geri çekilme ihtimali %30-50 resmen kumar oynuyoruz , spotta 1:1 kaldıraçla hisse tutanlar dahil....bu açıdan viop ve spot kredili zaten hiç oynamazdım asla 3 ay 1 gram kredili işlem bile açmayacağım, hedge amacı hariçtir.
Spotta Uzun vadeci olduğumdan en kötüye de hazırım ok ve beklerim, olabilir ve tehlikeyi de tınlamıyorum ama %20 düşüş riski çok yüksek belki de %25-49 dur katılıyorum ben de
sizce short endeks kontrat mı açsam hedge amaçlı arkadaşlar
Merak ettim siz eregl nin topiğinin müdavimlerindensiniz 35 lerde düşmez diye tartışanlardansınızaracı kurumunuzun iddiası çıkarsa erdemir suda kaç para olur.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri