Sayfa 229/253 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon
Arama sonucu : 2020 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Aldık 29 lardan bekliyoruz bakalım,,sonraki çeyreklerden daha çok kar gelir diye tahmin ediyorum.
    Hayırlısı artık.
    4 devlet suriye için toplandı,,asayiş sağlanır,yerleşime açılırsa,ordada çimentoya çok ihtiyaç olacak.
    Ara ara yoklar ve aynı şeyler hemen hemen benim içinde..
    Aynı seviyeleri görür diye tahmin ediyorum.secim sonrası bakalım.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Normal havalarda kağıdın uçması lazım ama ülke seçim tantanasından bir tütlü kurtulamadı..2023-2024 yılı Oyak Çimentonun en parlak yılı olacaktır.. 2023 yılı sonu 30-32 milyar ciro ve 10-12 milyar net kar bekliyorum..
    Şu anda %? kapasite ile çalışılıyor bilginiz var mı ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

pd/dd 4.90 ama,,maddi duran varlıklar düşük değerlenmiş,,2020 de 1.5 milyar iken şimdi 2.5 milyar,,,3 yılda en az 10 kat artış var.
    Gerçek değerleme halinde pd/dd 2 cıvarında olur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Şu anda %? kapasite ile çalışılıyor bilginiz var mı ?
    Tam kapasite çalışıyorlar.. Suriye yede mal gönderiyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Tam kapasite çalışıyorlar.. Suriye yede mal gönderiyorlar
    O zaman ; efsane mardin geri gelir!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    O zaman ; efsane mardin geri gelir!
    Ne mardini ne aslanı,,,destan destan.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Katar destekli 1 milyon mülteciyi alabilecek Suriye'de konutlar yapma çalışmaları devam ediyor. Dün İçişleri Bakanım bunun temel atma törenini başlattı."

Aslanım benim,,bastır Bütün güney senin.

Sayfa 229/253 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •