Sayfa 229/534 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. xu100 aylık

Sistem bölümüden mor destekten dönüyor görülüyor aslında ve bence de ay sonu kapanışıyla muhtemelen yukarıda olacak ama ay içinde yatay seviyelerden yeşil olana doğru sarkacağı yönünde bir görşüm var.Oraya kadar ay şçinde gelip ay sonunda yine yukarıda bir kapanış.

Bu da grafiksel olarak beyaz ortalama olan ema55 seviyelerine 87700-88200 aralığına kadar düşüş bekliyorum buradan.Bunun iptali için şart 94500 üzerinde günlük kapanış gelmesi olacak.Yoksa 88200 öncelikli hedef bence.

2. krdmd için 4.50 stop noktası verdik ama üstüne gitse de bir saatlik ble kapanış gelmedi.Aşağıda hedefimiz 3.87 olacak bu süreçte bence.

3. Bu gün benim külüstür bilisayar kendiliğinde kapandı durdu heralde göçecek bilgileride alamadım maile falan inşaallah sabah gözlerini tamamen yummaz
    sizlere kolay gelsin hayırlı akşamlar ...

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    S.A.. Gününüz aydın kazancınız daim olsun.

Pivot: 427
    Destekler: 418 - 408 - 399
    Dirençler: 437 - 446 - 456 Bence..
    daha ne olsun
    446 - 437 427 gelir mi bakalım. Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. 4.46 kapanış gelirse yarın kırmızı gelir

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    https://m.sabah.com.tr/yazarlar/ovur...on-mi-trump-mi

Sabah gazetesi bile trumptan bahsediyor o dönem. Feto clintonu destekliyordu diyerek Trump kazansın diye neredeyse kurban kesecekti bizimkiler diye hatırlıyorum.
    hpy bu bahsettiğin 'kesit hadise' ve benzeri ufak TriumpH vari tavırları o son demlerde var olmakla beraber, bütün içinde sadece sahte fırça darbeleriydi aKp'nin kendi büyük resim tuvalleri üzerinde..

Aksine yani tam tersi ) yoğun ClintonHatun&Demokrat desteklerini aylarca ayyuka çıkarırlarken, ilgi seçimlere sadece 2 ay kala biçare böyle yalak salvolar da yaBtılar çok aKıllı style.. Malesef çalı$ma tarzları trajikomik..

Hatta son ana kadar Hillo$ önde gösterilince uyanık Amerikanyalılar tarafından ki sandıktan bile oy çokluğuyla çıkıp yenildi)), bizimkiler nerden nasıl dü$mesin bu tuzaklara misali $akkadanak ofsayt da kalmı$tılar..

Naapsınlar el-mahkum net anti-cümhuriyet pozda ebelendiler bu sefer..)

O dönemi iyi incelersen barizdir bu durum..

Epeydir aklımda yazmak bugüne nasip oldu..

Herkese iyi trade'ler..

Sayfa 229/534 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •