Sayfa 229/718 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yukarıda da yazmıştım, lütfen bir kanıya sahip olmadan önce biraz inceleme yapın. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

O bir kurumda gördüğün %85 malın %83,2 si patrona ait...dolaşımda değil...takasta duruyor...16 senede 1 lot bile satılmadı o takastan...şirketin sermayesi 200 milyon...dalaşımda 34 milyona yakın lot var sadece.

Yani mal aslında toplu değil, işlem gören patron dışı 34 milyon lotun 4,8 milyonu yatırım fonlarında(6 adet fon var deva tutan), 4 milyonu iş yatırımda, 4 milyon yakını yabancıda, 2,5 milyonu ak yatırımda.
    Dogrusunu soylemek gerekirse takas degisimlerine cok ittibar etmedigim icin takas analizlerine simdiye kadar hic egilmedim. Tamamen ilgim ve uzmanligim disinda bir konu.

Hatta veri paketim icinde hakkim olmasina ragmen kaddeme derinligini bile istemedim tahtalari tek kademede izliyorum.

Sirketin mali ve faaliyet durumu ortada. Temel veriler olumlu. Guzel bir sirket.
    Son grafik goruntusu dikkatimi cekti.....Orta hatta kisa vadede bile olumlu bir hareket bekliyorum. ...artik sirketin ortagiyiz. ..Bakalim ne olacak.
    Son düzenleme : abartin; 28-02-2023 saat: 13:48.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Pazar verileri geldi. Ocak ayında kutu bazlı %19, ciro olarak %162 büyüme var. Mükemmel rakamlar, 2023'te %100 büyüme cepte gibi.

https://twitter.com/cautionary53/sta...98341476859905
    Mükemmel demeseydin keşke..tahtacıya üzüldüm..65-70 den satacağı malları 43-47 den verdi..şimdi nasıl alacak vatandaştan.. üç hane olursa belki..ah iş bilmez tahtacı ah..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Mükemmel demeseydin keşke..tahtacıya üzüldüm..65-70 den satacağı malları 43-47 den verdi..şimdi nasıl alacak vatandaştan.. üç hane olursa belki..ah iş bilmez tahtacı ah..
    Yok yahu, deva dan bir şey olmaz. Hatta az önce yadım twitter da, daha yorum yapmayacağım deva ile ilgili diye. Etki altında kalanlar olabiliyor.

Başka hisse olsa bu haber üzerine tavana kadar çizerlerdi..bizimkisi yine yengeç modunda...Bir şey olmaz yani...bilançoyu belki beğenmezler bu seferde

Ayrıca bir arkadaş üç vardiyaya çıkmışlar diye yazmıştı, şirketle konuşmuştu. Bu veriler doğruluyor. Üstelik geçen yılın ocak ayı da kutu satışı gatet yüksekti. Buna rağmen kutu bazlı %19 artış çok iyi..Gerçi bu rakamda Aralık zammı sonrası, kasım-aralıkta kısılan üretimin de etkisi vardır. Zam sonrası gaza basmışlardır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Pazar verileri geldi. Ocak ayında kutu bazlı %19, ciro olarak %162 büyüme var. Mükemmel rakamlar, 2023'te %100 büyüme cepte gibi.

https://twitter.com/cautionary53/sta...98341476859905
    Bu da sektörü takip ettiğim tablonun son hali. Yerli tarafın yurt dışı ilaçlara göre büyümesi çok daha iyi...Bu kadarını ben bile beklemiyordum

https://twitter.com/cautionary53/sta...22942621642756
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

haydi tahtacı yükün ağır..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu da sektörü takip ettiğim tablonun son hali. Yerli tarafın yurt dışı ilaçlara göre büyümesi çok daha iyi...Bu kadarını ben bile beklemiyordum

https://twitter.com/cautionary53/sta...22942621642756
    tabloyu değerlendirirken yaşanan etken madde bulamama krizini de ayrıca düşünmek lazım deva gibi hammadden etken madde üreten firmalarda diğerlerinden bir tık daha olumlu ayrışmış olması beklenebilir. Bu arada vardiyayı ben yazmıştım 4 vardiya çalışıyoruz diye beyan etmişlerdi.

7.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    tabloyu değerlendirirken yaşanan etken madde bulamama krizini de ayrıca düşünmek lazım deva gibi hammadden etken madde üreten firmalarda diğerlerinden bir tık daha olumlu ayrışmış olması beklenebilir. Bu arada vardiyayı ben yazmıştım 4 vardiya çalışıyoruz diye beyan etmişlerdi.
    Zaten son çeyrek tahmini ciro beklentimi sektörden daha yukarıda tuttum. Ortalama %25 daha fazla ciro artışımız olmuş. Son çeyrekte %33 kadar fazla ciro artışımız olur demişim.

Sayfa 229/718 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •