Sayfa 229/270 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon
Arama sonucu : 2160 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Patron bukadar haberi eden verdi acaba geçen hafta 18 olan kağıt bugün 15 liralara düştü gerçekten yazık.
    Patron dün 15.89 dan 290 bin alım yapmış

https://x.com/firatyaman/status/1842...d8F2ZUHt93mWtw

2.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Thy nin 268 tl yi 2 küsur fk ile gördüğü yerde glyho nun destekleri test etmesi normaldir ... Burası borsa ve kendine göre bir mantığı var ... glyho da gph daki delisting den sonra yapı değişti .. çok yakında bence görürsünüz .... ytd
    Hocam evet delist oldu çok güzel oldu üstüne sermaye artırımı yaparak %90 ı geçti hisse yükseldi şuan anlık aylık getiri -%3.Patron mal topladığı sürece yukarı gitmesini ister mi daha öncede üstada da dedim 18 e gelirse ışık hızına çıkacak 24 e sıçrayacak demişti bende işler çok güzel ama patron hissenin yükselmesine izin verir mi ister mi keşke istese demiştim nitekim 18 lerden 15 lere geldi.Konferansta okadar güzel bilgi sonrası düşmeye başladı tamam borsada düştü twiterda yazmışlar her konferans sonrası aynı şeyler oluyor hisse düşüyor diye sonra bir kap geliyor ve patron alımı.

3. Sn classtobar... viop teminat eksikliğinin tamamlama ihtiyacından dolayı piyasada nakit sılışıklığı spot hisse piyasasında satışlara neden olurken tahta yapıcının endekse paralel olarak hisse fiyatını iskınto etmesi normaldir.. Horizun cetvelinin bu sene farklı olduğunu söylemiştim .. Kimin nerde ne kadar poz. bilinmezken hisseyi aşağı basarak gelecek satışları karşılama tedbiri normaldir...Bir hisse yükselirken korku ve panik iyidir...cesaret de önemlidir... glyho nun finansalları umarım 3Q dan itibaren şekil değiştirecektir .. fiyat ve ilgide değişecektir .. 3Q için max.. 2 ayımız var ... Bakalım tezimiz doğru çıkacakmı ...

4.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Sn classtobar... viop teminat eksikliğinin tamamlama ihtiyacından dolayı piyasada nakit sılışıklığı spot hisse piyasasında satışlara neden olurken tahta yapıcının endekse paralel olarak hisse fiyatını iskınto etmesi normaldir.. Horizun cetvelinin bu sene farklı olduğunu söylemiştim .. Kimin nerde ne kadar poz. bilinmezken hisseyi aşağı basarak gelecek satışları karşılama tedbiri normaldir...Bir hisse yükselirken korku ve panik iyidir...cesaret de önemlidir... glyho nun finansalları umarım 3Q dan itibaren şekil değiştirecektir .. fiyat ve ilgide değişecektir .. 3Q için max.. 2 ayımız var ... Bakalım tezimiz doğru çıkacakmı ...
    Teşekkürler cevabınız için

5. 04/10/2024 - 04/10/2024 tarihinde GLOBAL YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 16,00 16,00 200.000
    payları ile ilgili olarak - TL fiyat aralığından TL
    toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0
    TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
    işlemle birlikte sermayesindeki paylarım/oy haklarım tarihi itibariyle sınırına
    GLOBAL YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 04/10/2024 %34,83
    ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
    https://x.com/kap_bildirimi/status/1...d8F2ZUHt93mWtw

Patron alıma devam ediyor

Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    04/10/2024 - 04/10/2024 tarihinde GLOBAL YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 16,00 16,00 200.000
    payları ile ilgili olarak - TL fiyat aralığından TL
    toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0
    TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
    işlemle birlikte sermayesindeki paylarım/oy haklarım tarihi itibariyle sınırına
    GLOBAL YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 04/10/2024 %34,83
    ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
    https://x.com/kap_bildirimi/status/1...d8F2ZUHt93mWtw

Patron alıma devam ediyor
    Ben de aldım

Genel olarak bi sorum var bedelsizi temettü öncesinde yaparsa yine belirlenen tutarmı ödenecek yoksa önce temettü sonra mı bedelsiz mi olacak… sembolik tutar ama merak ettim bu durumu…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Ben de aldım

Genel olarak bi sorum var bedelsizi temettü öncesinde yaparsa yine belirlenen tutarmı ödenecek yoksa önce temettü sonra mı bedelsiz mi olacak… sembolik tutar ama merak ettim bu durumu…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Patron 16 civarından hem perşembe hem cuma alım yaptı.Sizde almışsınız hepimize hayırlı bol kazançlar diliyorum.Şahsen bedelsiz spk da kabul edilsede önce temettüyü verip ardından bölünür diye düşünüyorum ama emin değilim hocam

8. Cruise Industry News tarafından küresel yolcu gemisi sipariş defterinin Ekim güncellemesi, 2036'ya kadar 66 gemi, 171.234 yataklık bir sipariş defteri sunuyor.

Yeni gemi siparişlerinde değer 56,5 milyar dolar.

Bu yıl hizmete girecek iki gemi kaldı, Disney Treasure ve Viking Vela ile dikkatler yakında 15 yeni geminin hizmete gireceği 2025'e dönecek.

Bu yeni yapılar, 180 konukluk Dört Sezon I'den Royal Caribbean International'dan 5.610 konuk Star of the Seas'a ve ayrıca Nisan ayında Miami'de piyasaya sürülen yeni MSC World America'ya kadar uzanıyor.

2026, hizmete girmeye hazır 30.000'den az yeni rıhtımla 15 gemi yılı daha olacak. 2026'nın öne çıkanları arasında Orient Express için ilk yeni yapı ve Norwegian Cruise Line'dan Prima sınıfının büyütülmüş bir versiyonu olacak yeni Norwegian Luna var.

Buna ek olarak, Regent Seven Seas Cruises'ın 77.000 ton kapasiteli 850 misafir kapasiteli yeni bir gemi sınıfı olan Seven Seas Prestige var.

https://cruiseindustrynews.com/cruis...rths-on-order/

2025-2026 da anladığım 15 civarında gemi hizmete giriyor.66 geminin 30 u önümüzdeki 2 yılda devreye giriyor ve bu iki yıl diğer yıllara göre epey fazla gemi hizmete giriyor bu yazıdan anladığım kadarıyla.Patronun telekomferansta 2032 ye kadar kapasite %60 büyüyecek dediği bu gemiler sayesinde olacak sanırım.Başka hangi sektör %60 büyüyebilir gerçekten çok yüksek bir büyüme oranı.

Sayfa 229/270 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •