Muhtemelen birazdan düzeltme yapar. Tta fon düzeltmesini yaptı. Öğleden sonra da düzeltme yapmazsa tam kumar oynadılar demektir.
Muhtemelen birazdan düzeltme yapar. Tta fon düzeltmesini yaptı. Öğleden sonra da düzeltme yapmazsa tam kumar oynadılar demektir.
IPB'nin fiyat girişi sistemsel bir hata sonucu olmuş. Eleman düzeltileceğini söyledi.
rpd'den dönen param ppf'deydi. bugün eşit oranda AFS, YJK ve TI7 yaptım. tcmb faiz kararı 25 ocakta o zamana kadar bistte yukarı hareket beklemiyorum. 1 ayda da bu fonlar her halükarda faizi yener diye düşünüyorum.
arkadaşlar herkese selam bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim
iki gündür tefas ta DZM ve DBH fonları getirileri sıfır görünüyor
acaba bir hatamı var yoksa fonların getirisi mi durakladı
selamlar sevgiler...
Tüm Ekonomik Krizler Platonik AŞK Gibidir, Siz Acısını Dibine Kadar Yaşarsınız Ama Yaratıcısının Umurunda Bile Olmaz.....
ben görüştüm deniz portföy artık avrupa veya amerika biri dahi kapalı olduğu sürece türkiyede tefas fiyat değiştirmeme kararı almış. nerden estiyse artık. avrupa 2 ocakta açılacağı için o güne kadar fiyatlar sabit kalacak, 2 ocakta tüm kazançlar 1 günde yansıtılacakmış. sormayı unuttuğum konu o zaman 1 ocak'ta alım yapan 2 ocak'taki tüm kara ortak mı olacak? uygulamadan alım yapmayı denediğimde valör 2 ocak gözükmüyor, normal yarın gözüküyor. eğer cumaya kadar amerika piyasası yükselirse nakti olanlar için güzel fırsat olabilir.
Yer İmleri