Sayfa 23/202 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1611 madde; 177 - 184 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1. Beklenti ne biliyormusunuz sayın ortaklar..Ya şirket sahibi tahtaya müdahele edecek yani alım yapacak yada bir spek grubu tahta sahibi anlaşıp yürütecek her sığ hissede olduğu gibi..başka bir halt olmaz.(bu durumu herkes bilir ya..).ihale bilanço falan bu tip hisselerde hikaye..kusura bakmayın ama maalesef bu işte..ben pes ettim ve çoğunu verdim..sabır sabır nereye kadar..bol kazançlar..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Relaks Yazıyı Oku
    Beklenti ne biliyormusunuz sayın ortaklar..Ya şirket sahibi tahtaya müdahele edecek yani alım yapacak yada bir spek grubu tahta sahibi anlaşıp yürütecek her sığ hissede olduğu gibi..başka bir halt olmaz.(bu durumu herkes bilir ya..).ihale bilanço falan bu tip hisselerde hikaye..kusura bakmayın ama maalesef bu işte..ben pes ettim ve çoğunu verdim..sabır sabır nereye kadar..bol kazançlar..
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bir çok konuda size katılıyorum, endeks 100 bini devirmiş,yine bu hisse gerisin geri gidiyor.
    7-8 senedir de tahtaya el atan bir spek falan görmedim bu hissede,diğer konuya gelince şirketin hisse fiyatıyla ilgilendiği yok.Şirket alım yapmaya başlayınca da 2,80 lerden hisse düşmeye başladı.
    İhale bilanço vs her hisse için değil ama bu hisse için hikaye,hisse 20 milyon üstü kar gördüğünde bile düşmeye başladı.
    Ben yıllardır bu hisseye bir anlam veremedim... Allah hissedarlara yardım etsin inş.
    eski kullanıcı adım sabır_kaldıysa

3. Takip edeni sağlığından eder bu hisse!!!
    eski kullanıcı adım sabır_kaldıysa

4.  Alıntı Originally Posted by ay_yıldız Yazıyı Oku
    Takip edeni sağlığından eder bu hisse!!!
    Endekiz 101 binde bizim uyuz 70 binde

5.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Endekiz 101 binde bizim uyuz 70 binde
    keşke dediğiniz gibi olsaydı, endeks 70 binlerdeyken bu hisse 2,80-2,90 lardaydı...
    kımıldayacak takati yok,şirket el değiştirmedikçe ya da mevcut yönetim tarzında bi değişiklik olmadıkça kolay kolay hisseyi taşıyacak büyük ölçekli yatırımcı gelmez bu hisseye.
    ne bir yatırım beklentisi var,ne bir farklı iş koluna girme durumu var... şirket 7-24 çalışıp 1 milyar ciro yapıp maliyet artı lisans bedeline üretim yapıyor,ortada doğru dürüst kar yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ay_yıldız Yazıyı Oku
    keşke dediğiniz gibi olsaydı, endeks 70 binlerdeyken bu hisse 2,80-2,90 lardaydı...
    kımıldayacak takati yok,şirket el değiştirmedikçe ya da mevcut yönetim tarzında bi değişiklik olmadıkça kolay kolay hisseyi taşıyacak büyük ölçekli yatırımcı gelmez bu hisseye.
    ne bir yatırım beklentisi var,ne bir farklı iş koluna girme durumu var... şirket 7-24 çalışıp 1 milyar ciro yapıp maliyet artı lisans bedeline üretim yapıyor,ortada doğru dürüst kar yok.
    1,20 den 3,00 a gitmiş bi ara

7. Prysmian Group Türkiye CEO'su Aydoğdu: Yapı Malzemeleri Yönetmeliği'nin yol haritamızda önemli bir dönemeç, hatta kaldıraç olacağına inanıyoruz...

.Arkadaşlar yukarıdaki yazı PRKAB'ın faailiyetlerinde ve karında sn CEO'nun dediği anlamda nasıl bir fark yaratacak;bilgisi/fikri olan varsa; paylaşabilirmi......teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    Prysmian Group Türkiye CEO'su Aydoğdu: Yapı Malzemeleri Yönetmeliği'nin yol haritamızda önemli bir dönemeç, hatta kaldıraç olacağına inanıyoruz...

.Arkadaşlar yukarıdaki yazı PRKAB'ın faailiyetlerinde ve karında sn CEO'nun dediği anlamda nasıl bir fark yaratacak;bilgisi/fikri olan varsa; paylaşabilirmi......teşekkürler
    yol haritasında dönemeç olacakmış...

Sayfa 23/202 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •