Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
7s
Yaw şu Özdil 2,500 liraya Atatürk kitabı satan değil mi ?
Nasrullah Ağa da taraf oluyor. Ecevit de çok dürüsttü...
Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
7s
Yaw şu Özdil 2,500 liraya Atatürk kitabı satan değil mi ?
Nasrullah Ağa da taraf oluyor. Ecevit de çok dürüsttü...
Bu doğru, aynen yazdığı gibi ''müthiş''.Emin Çapa
@ecapa_aklinizi
·
16s
Utah Başsavcısı, SBK'nın Kuruçeşme'deki 198 m2 arsasını bile bilmesi ve buna el konmasını istemesi müthiş.
Bizim savcılar ortalığa saçılan bunca iddiaya rağmen hiçbir işlem başlatmazken, Utah'tan Türkiye'deki şirketlerin sahibi olduğu arsaları tane tane saymaları müthiş.
Peki, Mormon cemaati mensubu Kingston Kardeşler, bizim ülkemizde simitçinin bile anlayabileceği basit bir hayali ihracatla, Abd Devletini 10 yıldan fazla nasıl soyabildiler?
Mormon, 1 senelik yiyeceğini önceden depolayan bir insan demektir. Kahve içmek bile lükstür bunlarda.
Ne demek istiyor? Chp'yi eleştiriyor mu?T24
@t24comtr
CANLI | Bahçeli: Biz demiyoruz ki hiç sorun yoktur, her şey güllük gülistanlıktır fakat CHP'nin anlattığı gibi kötümser bir Türkiye tablosu kesinlikle söz konusu değildir.)))))))))))))))))))))))
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/sa...ce=twitter.com
"Bu, suyu yumuşatma cihazı ya, dedim, biz bunu yakıt tasarruf cihazı diye satacağız, dedim, traktörlere, köylere... Ama, dedim, bizim çiftçileri inandırmamız için bir şeyler yapmamız lazım... Traktör bayiine girdik. Dedik, 'Abi biz köylere gidiyoruz, bu ürünü tanıtacağız ama giderken sizin broşürlerinizi de dağıtmamızı ister misiniz?' Onlar da bize broşür verdiler, bu yeni gelen traktörlerin broşürleri. 'Onları da alın, dağıtın' dediler. Biz Gebze'nin köylerinden başladık. Ben hemen gittim köy muhtarına, dedim, 'Test etmek için geldik.' İlk ürünü pazarlamaya başladık, bir baktım herkes traktörünü getiriyor... Biz 1 liralık ürünü 72 TL'ye satmaya başladık..."Aziz Nesin, "Tek ayak üstünde seksen yalan kıvırır. Uykusunda şeytan aldatmaya gelse, şeytanın ırzına geçip, 'Gözünün yaşını sil!' diye donunu da eline verir..." şeklinde anlattığı Zübükzâde İbraam Bey bunun yanında "amatör" kalır.
Doğa Öztüzün
@unquale
·
23d
Ciftcilerin suyu kesilmeye baslandi.
Tuketiciler fiyatini odeyecek..........................Tum dunyada kitlik muhendisligi deneyimliyoruz.
Muzik dinleyerek keyfinize bakabilirsiniz.
Buna hiç kızamam. Vatendaş haklıdır.BENGÜTÜRK TV
@benguturktv
·
6d
Didim'de 862 litre etil alkol ele geçirildi.
Turan Oguz
@TyrannosurusRex
Iraklı kaynaklar, Türk güvenlik güçlerinin sınırımızdan ~115 km uzakta, Süleymaniye Kaladze'de 4 PKK'lı teröristi öldürüldüğünü bildirdi.
Bölgeden yayılan az sayıda görüntüdeki sınırlı tali zarara istinaden ön değerlendirmem saldırının SİHA kaynaklı olabileceği yönünde.Turan Oguz
@TyrannosurusRex
·
42d
13 Haziran 2021'de paylaştığım bu olaydaki 4 PKK'lıdan 1 adedinin INTERPOL kırmızı bülteni ve TC İçişleri Bakanlığı’nın kırmızı kategoride aranan teröristler listesinde yer alan "Ulaş Dersim" kod adlı "Ulaş Doğan" olduğu açıklandı.
Operasyon MİT tarafından düzenlendi.Şimdi bu vatandaşın Akp'li olduğu bilinir. Yani burada demek istiyor ki, kırmızı bültenle aranan bir terörist ve diğer 3 teröristin etkisiz hale getirilmesinde Süleyman Soylu'nun bir dahli yoktur.Kişisel fikrim MİT'in, TSK'dan S/İHA veya savaş uçağı yardımı almadan, tamamen kendi envanterindeki S/İHA'lar ile; hedefi gözetlediği, dinlediği, takip ettiği ve etkisizleştirdiği yönünde.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 22-06-2021 saat: 13:34.
Yer İmleri