Sayfa 23/142 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 177 - 184 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu şirket büyümeye aç bir şirket mi sizce?
    Yıllık %20 büyüme hedefi var(5 yıllık her yıl olarak) ... Hem ürün satış miktarı (tonaj olarak ) Hem de gelir olarak büyümek istiyorlar...
    Halka açıklığı ideal , lot miktarı ideal ben minimum 5 yıl tutmayı düşünüyorum... Takasa attım bakmıyorum bile ...

2.  Alıntı Originally Posted by canyilmaz_ist Yazıyı Oku
    Yıllık %20 büyüme hedefi var(5 yıllık her yıl olarak) ... Hem ürün satış miktarı (tonaj olarak ) Hem de gelir olarak büyümek istiyorlar...
    Halka açıklığı ideal , lot miktarı ideal ben minimum 5 yıl tutmayı düşünüyorum... Takasa attım bakmıyorum bile ...
    Harika. Peki neden sasa değilde KMPUR seçtiniz?

sasa ile kmpur çok alakasız....

4.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    sasa ile kmpur çok alakasız....
    SASA ortak profili de 2030 a kadar elde tutup temettüden faydalanma olduğu için, arkadaşta 5 yıl tutmak istediğinden benzetme yaptım. Siz söyleyin "çok alakasız" derken neyi kastettiniz? Bu iki hisse arasında gidip geliyorum, bilgi toplamaya çalışıyorum

5. Bakalım başladım hayırlı bereketli olur inşallah

Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    SASA ortak profili de 2030 a kadar elde tutup temettüden faydalanma olduğu için, arkadaşta 5 yıl tutmak istediğinden benzetme yaptım. Siz söyleyin "çok alakasız" derken neyi kastettiniz? Bu iki hisse arasında gidip geliyorum, bilgi toplamaya çalışıyorum
    hocam sasanı mali yapısı ürün portföyü büyümesi ile kıyaslanmayacak derecede küçük bir şirket...siz tmpol megap gibi şirketler ile kıyaslamalısınız...garanti bankası ile şekerbankı kıyaslar gibi olmuş...

7.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    hocam sasanı mali yapısı ürün portföyü büyümesi ile kıyaslanmayacak derecede küçük bir şirket...siz tmpol megap gibi şirketler ile kıyaslamalısınız...garanti bankası ile şekerbankı kıyaslar gibi olmuş...
    sasa ile petkimi karşılaştırdım petkm bedava sasanın fiyatına göre

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    sasa ile petkimi karşılaştırdım petkm bedava sasanın fiyatına göre
    Emekli hocam köyü terk mi ettiniz ( Vestel )

Sayfa 23/142 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •