Sayfa 23/1001 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Henüz GRAFİK'lerde dönüşle ilgili bir ip ucu yok ama sonuçta Piyasalarda her sonuca hazırlıklı olmak lazım

Nasreddin Hoca hikayesi gibi ;
    ''Kazan doğurdu, Ohh Hocam ne güzel.
    Günler sonra senin kazan öldü.
    Hocam hiç kazan ölür mü ? Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da, Öldüğüne neden inanmıyorsun '' demiş

Öyle bir zaman gelecek ki; hisse almaya ve satmaya korkacaksınız derdi şair ama kimse inanmazdı çünkü umutlarınız o zamanlar tükenmişti..

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    schau, was ich sagen werde, schau, was ich sagen werde
    senin gibi ayu batmaz ...sadece kışın yağ oranı düşer dengesiz beslenme abi...
    bu dengesiz beslenme hali..timsahlarda yılanlarda sürüngünlerde olmalı sadece ..sana yakışmaz abi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. At yarışlarında komiserler kurulu var. Bu borsa işinde kesinlikle bağımsız komiserler kurulu olmalı olaylara anında müdehale yetkisi olan.

Merak edip baktım, fazla kırbaçladı diye jokeye ceza veriyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. TEB'deki endeks oyuncusuna gökten rahmet yağdı.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sen ne taraftasın o tarafa yüklenelim. Herif AKBNK'da fena sıkıştı, primi artırıyor ki millet gelsin eskiler de kaçamasın.

En fazla hacim AKBNK'da, sıra dışı durum var.

Herifin teminatı önemli, küçükler ev araba satar öder.
    o tarafta işimi bitirdim selocandayım...

6. Güncel değil ama fiyatlar değişse de marjları gün içi mecburen artırmak zorunda, gevşediği an arbitrajcı gider başkasına.

AKBNK'daki marj TSKB ve SKBNK üzerinde.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Güncel değil ama fiyatlar değişse de marjları gün içi mecburen artırmak zorunda, gevşediği an arbitrajcı gider başkasına.

AKBNK'daki marj TSKB ve SKBNK üzerinde.
    Arbitraj Fırsatları topiğine her defasında bunun mantığı nedir diye gidip okuyorum çok anlayamadan terk ediyorum zamanla öğreniriz nasıl bişi diye artık..

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Arbitraj Fırsatları topiğine her defasında bunun mantığı nedir diye gidip okuyorum çok anlayamadan terk ediyorum zamanla öğreniriz nasıl bişi diye artık..
    Basit olarak şöyle ihracat şirketlerinde yaptıklarını , bankalarda yapıyorlar onları dolar üzerinden yürüttüler ,
    banklarıda vıop üzerinden yürütüyorlar.
    basit düşünün para kazanın neden niçin bu badem sisteminde fazla sorgulamayın.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 23/1001 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •