akbankı 20lerde yakalamıştım sonra elimden kaçırdım tabi acemiliktenkeşke banka olsaydı portföyümde. umarım ykb beklentileriniz gerçekleşir.
akbankı 20lerde yakalamıştım sonra elimden kaçırdım tabi acemiliktenkeşke banka olsaydı portföyümde. umarım ykb beklentileriniz gerçekleşir.
Muhtemelen yeni yılda asgari ücrete %25-30, emekli maaşlarına ise %20-25 civarı bir zam olacak. Bu da hem ekonomi hem de enflasyon için gayet olumludur.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Emekliler hiç ağlamasın, her 4 emekliden 3 ü Sayın RTE'ye oy verdi. Kendi düşen ağlamaz.
Hey maşallah PLTR tam coştu bugün. 65.77 dolardan kapattı, %11 i aşan bir prim yaptı. İşlem hacmi 150 küsür milyon lot oldu, ortalama günlük hacminin 2.5 katı. After hours seansında 66 dolardan işlem görüyor. Neler oluyor yahu? Hadi iyisin yine, tekrar maşallah diyeyim nazar değmesin.
Banka hisseleri arasında AKBNK ile YKBNK en dinamikleri en cazipleri. GARAN toplanmış durumda ve primli, potansiyeli diğerleri kadar yüksek değil. İSCTR ise aslında pratikte bir banka değil holding, ayrıca hisse aşırı sulandırıldı (tedavülde. 8.2 milyar lot hisse var), ek olarak piyasa değerini yok yere şişiren çoklu hisse yapısı söz konusu.
Teşekkür ederim. Özel sorular olacak ama merak ediyorum. ABD'de nerede yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun, eğitim düzeyi ve yaş? Benim tahminim 25-30 arası yaştasın, üniversite mezunusun, ABD nin kuzeydoğusunda NYC de yaşıyorsun, bir şirkette beyaz yakalısın.
Cevap vermek zorunda değilsin 😊
Ben de şaşırdım pltr için. Nasdaq'a geçme kararı bu kadar etkilemez diyordum. 300 milyar fon hepi topu QQQ. Aynı anda bir yönetici de X'ten yine gaz vermiş retail'a "sizin için bu" diyor sanki kendi kazanmıyormuş gibi, neyse artık diyoruz
Haha keşke öyle olsa benim profil. O zamanlar aklım beş karış havadaydı. Orta yaştayım, İstanbul'da yaşıyorum, lise mezunuyum, şu anda tek meşgalem borsa açıkçası. Biraz geç kaldım ama öğrenmeye çalışıyorum bir şeyler burada güzel bilgiler veriyorsunuz.
Yer İmleri