Sayfa 23/302 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 2416 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    akbankı 20lerde yakalamıştım sonra elimden kaçırdım tabi acemilikten keşke banka olsaydı portföyümde. umarım ykb beklentileriniz gerçekleşir.
    Hey maşallah PLTR tam coştu bugün. 65.77 dolardan kapattı, %11 i aşan bir prim yaptı. İşlem hacmi 150 küsür milyon lot oldu, ortalama günlük hacminin 2.5 katı. After hours seansında 66 dolardan işlem görüyor. Neler oluyor yahu? Hadi iyisin yine, tekrar maşallah diyeyim nazar değmesin.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Banka hisseleri arasında AKBNK ile YKBNK en dinamikleri en cazipleri. GARAN toplanmış durumda ve primli, potansiyeli diğerleri kadar yüksek değil. İSCTR ise aslında pratikte bir banka değil holding, ayrıca hisse aşırı sulandırıldı (tedavülde. 8.2 milyar lot hisse var), ek olarak piyasa değerini yok yere şişiren çoklu hisse yapısı söz konusu.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    umarım ykb beklentileriniz gerçekleşir.
    Teşekkür ederim. Özel sorular olacak ama merak ediyorum. ABD'de nerede yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun, eğitim düzeyi ve yaş? Benim tahminim 25-30 arası yaştasın, üniversite mezunusun, ABD nin kuzeydoğusunda NYC de yaşıyorsun, bir şirkette beyaz yakalısın.

Cevap vermek zorunda değilsin 😊

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Özel sorular olacak ama merak ediyorum. ABD'de nerede yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun, eğitim düzeyi ve yaş? Benim tahminim 25-30 arası yaştasın, üniversite mezunusun, ABD nin kuzeydoğusunda NYC de yaşıyorsun, bir şirkette beyaz yakalısın.

Cevap vermek zorunda değilsin 😊
    Ben de şaşırdım pltr için. Nasdaq'a geçme kararı bu kadar etkilemez diyordum. 300 milyar fon hepi topu QQQ. Aynı anda bir yönetici de X'ten yine gaz vermiş retail'a "sizin için bu" diyor sanki kendi kazanmıyormuş gibi, neyse artık diyoruz
    Haha keşke öyle olsa benim profil. O zamanlar aklım beş karış havadaydı. Orta yaştayım, İstanbul'da yaşıyorum, lise mezunuyum, şu anda tek meşgalem borsa açıkçası. Biraz geç kaldım ama öğrenmeye çalışıyorum bir şeyler burada güzel bilgiler veriyorsunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Ooo Barclay kardeşim de uğramış buraya. Seni görmek güzel.

YTD diyerek tavsiyelerde bulun diyorsun, bi düşüneyim.

askeri plajda uzun bir yaz dönemi geçirdiğimden bu yana. 😊
    Ucuza Bira'dan sende içtin o zaman askeriye plajinda 😃😃
    Ben kopalı eregli den 30 yila yakin oldu TH cocukluk donemi orda gecti istanbul besiktas da yasiyorum , eregli cocukluk donemi icin harika bi yerdi guzel anilar&halen devam eden dostluklar mevcut.

6. Ben koşulların yavaş yavaş da olsa piyasalari Banka Sat-Sanayii Al'a doğru iteceği gorusundeyim , evet faizlerin dusmesi ile beraber banka bilançolarinda buyuk karlar gorebiliriz bch'lı hesaplar agirlikli olmasada ki onlarda da bir kac ay bankalar zorlayacaktir musterileri faiz indirme konusunda ama peşin iskonto'su onceden kesilmis kullandirilmiş kredilerde otomatikman buyuk kar'lar yansayacak bilancolara fakat bunlar surdurulebilir kar'lar olmayacaktir aksine faiz dususlerinin kisa da degil ama uzun donemde bankalarin lehine diil aleyhine oldugunu soylemek mumkundur.

7.  Alıntı Originally Posted by Barkley Yazıyı Oku
    Ucuza Bira'dan sende içtin o zaman askeriye plajinda.
    Aynen, o sıcak yaz günlerinde biraya yumuldum. Askeri muayeneden geçerken tabip binbaşının bana İsparta dağ komando evladım demesiyle başladı askerlik maceram. Oradan Karamürsel Dz Eğtm Mrkz, bilahare Dz Astğmn oldum, oradan Krdnz Bölge Komt Ereğli, Teğmenliğe terfi ettim bu arada, aradan bir kaç sene geçtikten sonra da Irak olayları yüzünden seferberlik celp emri ile Siirt Komando Tugayı. Bayağı macera yaşadım TSK'da. Benim zamanımda bedelli askerlik yoktu, zaten olsaydı bile ben bedelliye gitmezdim. Şimdikilerin hepsi bedelli yapıyor ve ben hayret ediyorum. Ben 16 ay yerine 2 yıl askerlik yaptım.

8.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    Haha keşke öyle olsa benim profil. O zamanlar aklım beş karış havadaydı..
    Senin ABD'de ikamet ettiğini sanmıştım. İngilizcen ileri düzeyde di mi? Yoksa oradaki gelişmelere tam olarak vakıf olamazsın, onları gerektiği şekilde takip edemezsin. PLTR i yakından takip ediyor olman İngilizce sorunun olmadığını söylüyor. 😊

Sayfa 23/302 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •