Sayfa 230/761 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet1972 Yazıyı Oku
    Ben asla derim tavan olacak demedim demem de. Bu bir... siz asla ve asla bu salladıklarınızı yapmıyorsunuz bu da iki... Ben Acemşah'ı takip ediyorum ve o kadar güzel para kazandım ki hayal bile edemeyeceğim miktara geldi.. Siz de takip edin rahat edin...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yav Ahmet bey doğum tarihin 1972 ise saygılı olalım abi eğlence dünyası bugün varız yarın yokuz.Tabiki derimdeki işlemleri ben yapmıyorum.Derim dün verdim dedim.Benim aramda tatlı rekabet var.para kaziniyorsan Allah benden çok sana versin .Doğru hissedesin ben sadece teknik ve derinlik işleminden tahmin yürüttüm.sansa tuttu

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Yav Ahmet bey doğum tarihin 1972 ise saygılı olalım abi eğlence dünyası bugün varız yarın yokuz.Tabiki derimdeki işlemleri ben yapmıyorum.Derim dün verdim dedim.Benim aramda tatlı rekabet var.para kaziniyorsan Allah benden çok sana versin .Doğru hissedesin ben sadece teknik ve derinlik işleminden tahmin yürüttüm.sansa tuttu

Baştacısın canım kardeşim. Renk katıyorsun bunu bil yeter...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arladaşlık nasıl ekleniyor tşk

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Kusra bakmayın arkadaşlar bugün kimse zarar etmemiş olsun karlar cebinizde olsun.tavanlar serisi olsun .

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

5. Xx den öncesi ve sonrası,,,

6. Kırk yılda bir hisse dedim 30 tane arkadaşlık isteği var .kusura bakmayın arkadaş olalım ama ne Alcan yarın abi demeyin .Bende para yok arkadaş ben eğlencesine takılıyorum.hisse isteyeceginize kayseriden sucuk gönderim arkadaşlar .hiç yoktan kesin kayseriden size gider ama hisselerde ciddi zarar yazarsanız.

Nakit kraldır.

7.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Kırk yılda bir hisse dedim 30 tane arkadaşlık isteği var .kusura bakmayın arkadaş olalım ama ne Alcan yarın abi demeyin .Bende para yok arkadaş ben eğlencesine takılıyorum.hisse isteyeceginize kayseriden sucuk gönderim arkadaşlar .hiç yoktan kesin kayseriden size gider ama hisselerde ciddi zarar yazarsanız.

Yorumunuzun samimi ve gerçekçi olmuş tebrik ederim

8.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    kahraman beycigim...degerli kardesim
    tavan olmasini istemedigimi yazdim daha sabahtan...
    cunku tavan olsa yarin belli 11.300 e dokunup geri gelecektik..
    bu sabahki borsanin genel havasini hatirlayiniz...
    derimod bu kapanisi ile tum teknikcilerin ilgisini cekti.. yarin ki kapanis insallah 10 uzerinden olmasi cok daha saglikli olacaktir biz orta ve uzun vadeli yatirim yapanlar icin...

velhasil golden croosa hic bir teknikci dayanamaz... rallye girmis bulunuyoruz..
    seninkimi uzin benim ki mi yarışinda degiliz... Allah sana bol bol gani gani kazanc vere..
    orta ve uzun vade de her sekilde biz traderlerden fazla kazaniriz... Derimodda da bu boyle olacak..
    yarin 10.72 rakami onemli...uzerine atarsa bugun gelmeyen tavan yarin gelir..
    ama biz tavan tavandan ziyade her gun %3-5 sindirerek gitmesini tercih ederiz...
    yarin icin traderci kardeslerimiz dinlenmis nefesleri guclu halde uflerlerse tavan olur.. seni de bekleriz...!
    18 mayıs 2017 de 5-10-22 ve 50 günlük ortalamalar birbirini kesmiş.

Sayfa 230/761 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •