Sayfa 230/262 İlkİlk ... 130180220228229230231232240 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. ınfo yatırımdaki satış bittiyse yoncada hareket biraz daha yukarı doğru ivme kazanacakdır.
    24-25 milyon lotu sattı cumadan beri
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. günaydın sindoma53 hocam, benim aklıma takılan Çin de tekrardan coronavirüs başladı ve pandemiden bu yana en fazla vaka sayısı rapor edildi-diğer taraftan rusya-ukr savaşı var ve putin doğalgaz üzerinden savurduğu tehditler-almanya maliye bakanın durum hakkındaki sözleri var-hep bir kötü haber akışı var-dünya enflasyon ile ciddi sıkıntı yaşıyor, ama biz borsaya baktığımızda sanki pek bu haberleri takmıyor gibi, nereye kadar böyle gider?

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Exxon son 13 yılın en yüksek karını açıklamaya hazırlanıyormuş. Burada da aynısı olur mu acaba tüpraşta...

https://finance.yahoo.com/news/exxon...153325951.html
    Ben muhafazakar kar tahmini olarak ilk çeyrek 4 milyar üzeri net kar bekliyorum tüpraşta.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by environment60 Yazıyı Oku
    günaydın sindoma53 hocam, benim aklıma takılan Çin de tekrardan coronavirüs başladı ve pandemiden bu yana en fazla vaka sayısı rapor edildi-diğer taraftan rusya-ukr savaşı var ve putin doğalgaz üzerinden savurduğu tehditler-almanya maliye bakanın durum hakkındaki sözleri var-hep bir kötü haber akışı var-dünya enflasyon ile ciddi sıkıntı yaşıyor, ama biz borsaya baktığımızda sanki pek bu haberleri takmıyor gibi, nereye kadar böyle gider?
    İyi haber akışları gelinceye kadar.

5. selamlar bol kazançlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by environment60 Yazıyı Oku
    günaydın sindoma53 hocam, benim aklıma takılan Çin de tekrardan coronavirüs başladı ve pandemiden bu yana en fazla vaka sayısı rapor edildi-diğer taraftan rusya-ukr savaşı var ve putin doğalgaz üzerinden savurduğu tehditler-almanya maliye bakanın durum hakkındaki sözleri var-hep bir kötü haber akışı var-dünya enflasyon ile ciddi sıkıntı yaşıyor, ama biz borsaya baktığımızda sanki pek bu haberleri takmıyor gibi, nereye kadar böyle gider?
    İlk çeyrek sonuçları yakında iyi gelmeye başlar, güzel bilanço beklentileriyle yükseliş devam eder ve beklentiler gerçekleştiğinde mayıs gibi bir düşüş olabilir. Gerçi bu "mayısta sat ve git" klişesiyle fazla uyumlu oldu ama bana öyle olacakmış gibi geliyor yine de..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by environment60 Yazıyı Oku

Haberleri mecburiyetten takmıyor piyasalar malı dağıtamadı o kadar çok paralar basıldıki dengeler bozuldu , işte biz buna yeni dünya düzeni diyoruz ve bprsalarda değişiyor hareketler hızlı ve sert olacak hem yukarı hem aşağı hareketlerde
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Bugun pıst 100 2300 üzerinde tutma savaşı olacak
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 230/262 İlkİlk ... 130180220228229230231232240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz