Sayfa 230/1200 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by teyyareci Yazıyı Oku
    Durdo..10 yıllık dininde.. bilginize
    cevabınız için teşekkür ederim. ama endeks ralliye kalkacaksa bi kısımla büyük kağıtta olmak istiyorum .
    banka hissesi de almıyorum. petkimi tkfen i falan da maalesef kaçırdım . ( petkimde hata yaptım
    şimdi bu 3 ü kalıyo heralde. ereğli de güzel kar açıklamış gerçi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by teyyareci Yazıyı Oku
    Durdo..10 yıllık dininde.. bilginize
    son yükselişe hiç uymayan BIST 50 hissesi ZOREN izlemekte fayda olabilir

3. 1,18 ve özellikle 1,21 geçilebilirse BEARSIH SHARK PATTERN hedefli izlenebilir

4. Sürekli gaplı guplu açılıyoruz iyi midir kötü müdür üstatlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. selamlar...
    İZMDC

benzerlik...

formasyon örnegi...
    YTD..Bol kazançlar..

6. gazetelerde borsa rekor üstüne rekor kırıyor haberleri geliyor. Bu yükselişin sonuna geldiğimizi mi yoksa yükselişin sonuna çok yaklaştığımızı mı gösterir?

7.  Alıntı Originally Posted by yyeemm Yazıyı Oku
    gazetelerde borsa rekor üstüne rekor kırıyor haberleri geliyor. Bu yükselişin sonuna geldiğimizi mi yoksa yükselişin sonuna çok yaklaştığımızı mı gösterir?
    Aslında her ikiside aynı kısaca yolculuk bitiyor artık yavaş yavaş...(Uyari:Tüm hisseler için değil...)

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Aslında her ikiside aynı kısaca yolculuk bitiyor artık yavaş yavaş...(Uyari:Tüm hisseler için değil...)

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben teknikten hiç anlamam. ama yıllardır kırılamayan zirveler bazen boşuna aşılmıyor. yanii yavaş yavaş yolculuk bitiyor derken ; daha da agresifleşebilirler tarihi zirve kırılımıyla. palanın işine akıl ermez
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 230/1200 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •