Sayfa 231/270 İlkİlk ... 131181221229230231232233241 ... SonSon
Arama sonucu : 2160 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Bedelsizden bir haber yok.
    Perşembe akşamları spk bültenin de çıkar belki birazdan açıklanır… ama örneğin info yatırım bedelsizi aylardırrr gelmedi spk çok geç onaylıyor.. bedelsizleri bu kadar bekleyeceğine bedellileri incelese çok daha faydalı olacak ama nerdeee

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Kutman abinin şeytanlıklarını önceden sezip bize bir yol çizgisi verebilecek kendisine dua edebileceğimiz değerli abilerden yorum bekliyoruz. Beşiktaşk abi sizin burada yazdığınız hisslere (Astor, Şişe, Bucim) bulaşıp Beşiktaşk'zede oluyoruz. Mümkün se hisse zikretmeyin. Sizden başka da bize yol gösterecek pek kimseler yok gibi.
    Valencia'dan selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Excuseme Yazıyı Oku
    Kutman abinin şeytanlıklarını önceden sezip bize bir yol çizgisi verebilecek kendisine dua edebileceğimiz değerli abilerden yorum bekliyoruz. Beşiktaşk abi sizin burada yazdığınız hisslere (Astor, Şişe, Bucim) bulaşıp Beşiktaşk'zede oluyoruz. Mümkün se hisse zikretmeyin. Sizden başka da bize yol gösterecek pek kimseler yok gibi.
    Valencia'dan selamlar.
    Valencia yaya bizdende selamlar

Sevgili dostum Ben hisse zikretmem ettiğim dönem içerisindede zikrettiğim kağıtlar hareketlerini yapar. ustune ustluk alternatif olması ve portföyun cesitlenmesi için bazı riskler alınır. almak mecburiyetindeyiz. bakınız dun iş bankası akbankası yani aslında genel olarak bankalar ağır tecavuz yedi şimdi bunlar kötu kağıtlarmı? endeksi tasıyan kağıtlar. dusustede endeksi bastırmak için ağalar tarafından kullanılırlar. Astor sektörunun en iyilerinden hacim desen var. gelecek desen var ama içerisinde bulunduğumuz konjontur. can acıtıcı. bunuda haftalar öncesi dedik. ve su su su rakamın altında can yakacaklar diye o gunden beri can yakmayı bırak kan almaya basladılar adete turk yatırımcısından. dikkat et herhangi bir kağıt istisnası olmadan hemen hemen aynı oranlarda butun kağıtlara Bildiğin ÇAKIYORLARRRR. . . .Bunu faizle acıklamakda tek basına yeterli değil zira savastaki ukrayna rusya israil borsaları bile artıyken biz maasallah 1 gun yeşil 4 gun kırmızı seklinde haftaları kapatıyoruz. burası artık dip calısması yapılıyor dediğimiz yerler. (olmalı) ama diğer taraftan bakıyoruz. altın bambaska bir riski fiyatlıyor. . . . . Altın bir tek seyi cok önem vererek fiyatlar. SAVAŞ. dur durak bilmeden ONS yani dolar bazlı altın yukarı cıkıyor demiyeceğim KOSUYOR. resmen ağalar dunyaya bir mesaj veriyor. DA NEE? aslında hepimiz biliyoruz ama işte yok canım olmaz diyoruz. yabancılar nefes almadan hisseleri ucuz pahalı demeden satıyorlar. bu arada ucuz mu kısmı endeksi tasıyan kağıtlar için zaten gecerli değil. bir THY yi 2 sene önce 15 den alan adam bugun 5 taban cektirse kağıt 150 ler civarına iner eeee bu herif zarardamı? yoooo öyle bir basarki. garanti bankası 70 dusse ne olur ha keze oda 10 liralardan buralara cıkmadımı. enerji kağıtlarını felan saymıyoruz bile. sonucta İSRAİL denen bir vakaa var. ne birleşmiş milletler askeri diye vurmaktan vazgeciyor, ne gazeteci, ne cocuk, ne kadın vs vs yani adamlar bildiğin kıyameti cağırma derdinde. ve gördukleri tek tehditde TURKİYE işte bu yuzden savasta olan ulkerin borsaları bile cıkarken dusuyor. Bu arada sevgili dostum. BUCİM de kavgamız var. biraz orada malı abarttık zaman içinde. ayrı bir olay yasıyoruz. ama bfren ler demiştik uctu. astor dediğidiğimiz zaman globale göre yine iyi hareketler yasamıstı. yani her seyin döneminde değerlendirilmeli. bak mesela 18 dedik ustu ucus bölgesi dedik. piyasa duserken inatla gıdım gıdım yukarı tasındı ama piyasa o kadar bozukki zıplayacağı yerden dustu. bakınız dogan holding milyar dolarlık satıs yaptım dediğin gun eksi yaptı satıs yedi. su dönem dediğim gibi normal bir surecten gecmiyoruz. her turlu garipliğin normal olduğu bir zaman dilimindeyiz.dikkatli olmakta fayda var.
    saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4. Sayın Beşiktaşk, Değerli yorum ve açıklamalarınız için çok teşekkürler.
    Oslo'dan Selam ve Saygılar.

Telekonferansı yeni dinledim. Bazı tespit ve düşüncelerimi yazayım dedim.

- Patronun hisse fiyatı için hiçbir acelesi yok. Fiyatın çok düşük kaldığını tespit ediyor ve pazarlama-parlatma işlerine yavaş yavaş başlayacağını söylüyor. Fiyatın böyle seyretmesi de %40-50 pay hedefleyen biri için oldukça avantajlı bir durum oluşturur.

- Holdingde işler tıkırında. Yeni liman alımlarına devam edileceği aşikar. Liman borçları kendi kendini ödeyen bir mekanizmada olduğundan oradaki borç borç gibi görülmüyor.

- Bahamalarda imzalanan enerji kontratının 85 MW kapasiteli ve oldukça karlı olduğu belirtildi. Bahamalardaki ikincil fırsatlara özel önem veriliyor. Bu yatırımın maliyeti kabaca 100m USD ve uzun vadeli kredi kullanılacak.

- Holding tok satıcı kıvamında olduğundan gayrimenkul işinden hemen çıkmak gibi bir niyeti yok. Malların üç kuruşa gitmesi istenmiyor. Herhangi bir birim pozitif katkı ile kar üretebiliyorsa ok.

Buradaki hisse fiyatının biryere gelmesi hemen olmayacak ama birkaç yıllık bir süreçte fiyatın iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Limandaki sahipliliğin %90 a yükselmesi 9 aylıkta ve sonrasındaki bilançolarda kar patlaması etkisi yapıp hisseye piyasa talebi oluşturabilecek bir gelişme. Aynı patronun yaptığı gibi burada zaman zaman alım yaparak el yükseltmek mantıklı görünüyor. Fakat fiyat şu zaman şu demenin bir anlamı yok, patrona ve genel konjonktüre bağlı olarak ilerlenir.

6.  Alıntı Originally Posted by Excuseme Yazıyı Oku
    Sayın Beşiktaşk, Değerli yorum ve açıklamalarınız için çok teşekkürler.
    Oslo'dan Selam ve Saygılar.
    soğuk oslo dan sıcak selamına tesekkurler.. . . . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    soğuk oslo dan sıcak selamına tesekkurler.. . . . . . .
    Selamlar... Ben de yağışlı bir günde karadenizin en güzel şehirlerinden biri Rize'den merhaba diyorum.. İnşallah herşeyin en güzeli GLYHO yatırımcıların olur.
    Sayın KM'nın katılmış olduğu, holding tarafından paylaşılan telekonferansı dinledim. Bu telekonferansta çok şeyler paylaşıldı, ama benim için paylaşılan bilgilerden 1-2 tanesi daha ilginç ve dikkat çekiciydi. 1'si sayın KM'nın ara ara basın yayın organlarını takip ettiği, basında her yazılan şeye inanılmaması (olumsuz yazılar için)gerektiği, bunun için de holdingin yatırımcı ilişkilerine ve kendisine(nasıl olacaksa()ulaşılması durumunda cevap vereceğini söylemesiydi. Diğer ise yanlış hatırlamıyorsam telekonferansın sonunda Naturelgaz ile ilgili söyledikleriydi. Naturelgaz konusunda Karadeniz gazı ve Türkmen gazı gündeme geldiğinde öneminin anlaşılacağını söylemesiydi. Zaten Rize'de Naturelgazın açılışının Çay_kur'un fabrikalarına LNG tedariki için açılmayacağını düşünüyordum. Yanlış hatırlamıyorsam Naturelgazın Rize'deki açılışı için 50 trilyon para harcanmış ve bu açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız yapmıştı.
    Bu hissede artık para buldukça küçük küçük lotlarla birikim yapıyorum. Daha önce belirtmiştim, bu hissedeki ve iştiraklerindeki yatırımımı başka alanlara kaydırdım, şimdilerde ise sayın KM'nın bahsettiği, dile getirdiği yılları düşünerek hisse topluyorum(2032)Artık ya Nasip..Hayatın bundan sonra kime neyi nasıl göstereceğini bilemeyiz.
    Bir yatırımcı olarak bu hisseye yatırım yapmak holdingin 2032 yıllarına kadar belirttiği koşullardaki beklentileridir. Evet benim açımdan da herkesin açısından da 2032 çok uzun ve daha önce sayın KM ve tahta yapıcının yaşattıkları düşünülünce gerçekten çok zor..Bu zaman dilimi içerisinde ülkemizde ve dünyada yaşanması muhtemel olaylar büyük bir risk mi? evet. Ama benim bakış açımla değer... Saygılarımla...

Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Selamlar... Ben de yağışlı bir günde karadenizin en güzel şehirlerinden biri Rize'den merhaba diyorum.. İnşallah herşeyin en güzeli GLYHO yatırımcıların olur.
    Sayın KM'nın katılmış olduğu, holding tarafından paylaşılan telekonferansı dinledim. Bu telekonferansta çok şeyler paylaşıldı, ama benim için paylaşılan bilgilerden 1-2 tanesi daha ilginç ve dikkat çekiciydi. 1'si sayın KM'nın ara ara basın yayın organlarını takip ettiği, basında her yazılan şeye inanılmaması (olumsuz yazılar için)gerektiği, bunun için de holdingin yatırımcı ilişkilerine ve kendisine(nasıl olacaksa()ulaşılması durumunda cevap vereceğini söylemesiydi. Diğer ise yanlış hatırlamıyorsam telekonferansın sonunda Naturelgaz ile ilgili söyledikleriydi. Naturelgaz konusunda Karadeniz gazı ve Türkmen gazı gündeme geldiğinde öneminin anlaşılacağını söylemesiydi. Zaten Rize'de Naturelgazın açılışının Çay_kur'un fabrikalarına LNG tedariki için açılmayacağını düşünüyordum. Yanlış hatırlamıyorsam Naturelgazın Rize'deki açılışı için 50 trilyon para harcanmış ve bu açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız yapmıştı.
    Bu hissede artık para buldukça küçük küçük lotlarla birikim yapıyorum. Daha önce belirtmiştim, bu hissedeki ve iştiraklerindeki yatırımımı başka alanlara kaydırdım, şimdilerde ise sayın KM'nın bahsettiği, dile getirdiği yılları düşünerek hisse topluyorum(2032)Artık ya Nasip..Hayatın bundan sonra kime neyi nasıl göstereceğini bilemeyiz.
    Bir yatırımcı olarak bu hisseye yatırım yapmak holdingin 2032 yıllarına kadar belirttiği koşullardaki beklentileridir. Evet benim açımdan da herkesin açısından da 2032 çok uzun ve daha önce sayın KM ve tahta yapıcının yaşattıkları düşünülünce gerçekten çok zor..Bu zaman dilimi içerisinde ülkemizde ve dünyada yaşanması muhtemel olaylar büyük bir risk mi? evet. Ama benim bakış açımla değer... Saygılarımla...
    Sayın gündem, sizi yıllardır burada yazılan yorumlar da savunmuşumdur ama beni yanlış anlamayın ben sizin artık ky olduğunuzu veya tesadüfi biri olduğunuzu düşünmüyorum...

Sayfa 231/270 İlkİlk ... 131181221229230231232233241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •