Sayfa 232/236 İlkİlk ... 132182222230231232233234 ... SonSon
Arama sonucu : 1881 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. https://www.youtube.com/shorts/EUT6HFMA23g

cehape kitle, dem parti kürtler bize oy versin ama bizden siyasi bi talepleri olmasın istiyor.. işin aslına bakarsak- milli mücadeleyi yürütürken kürtlerden destek sağlayan ama sonra kürt yoktur kart kurttur o diyen tek parti diktatörlüğünü asr-ı saadet olarak gören cehape kitle ile kürt diye bi şey yoktur diye on yıllarca süren inkar ve asimilasyon politikalarına maruz kalmış kürt kitlesi arasında mutlak bi uzlaşmazlık var

sırrı süreyya demişti -tamam akepeyle yürümeyelim ama öbürü de elnde kör bıçakla bekliyor, onlara mı uazatalım kafamızı kessin diye ?? rahmetli haklı tabii, 1937 dersim katliamı unutulabilir mi mesela kürt kitlesi ?? munzur suyu günlerce kan kırmızı akmış, mağaralara sığınmış çoluk çocuk binlerce dersimliyi zehirli gazlarla böcek gibi öldürmüşler.. ben mesela tarih okumakla çok ilgili olduğum halde 2010 yılına kadar dersim katliamına dair tek kelime bile duymamıştım okumamıştım.. tuncelili bi arkadaş anlatmıştı böyle böyle diye, ben inanmamıştım, öyle bi şey olsa ben bilirdim diye.. meğer varmış, doğruymuş

2. 100 yıldır kimliği üzerinden ezilen inkar ve asimilasyona uğramış kürtler ile- on yıllardır sg, kürt diye bi şey yok, ne mutlu türküm diyene' diyen cehape kitle arasında temel bi zıtlık var, buna rağmen amerikalılar ypg'ye bağımsız devlet vadetti ve rojawa senaryosu devreye girdi, o kürtleri reise düşman etmeyi başardılar, hayatında %25 aşamamış olan cehape döviz manipülasyonu ve kürt oylarının desteği sayesinde %48 seviyesine kadar yükselebildi.. cehape gibi insanlık düşmanı halk düşmanı bi partinin- aday ister bay kemal olsun, ister ekrem başkan olsun, ister tuvalet terliği olsun dudu memet olsun- %48 oy alması düşünülemez.. akla mantığa aykırı

ekrem başkan uyanık, kurnaz.. herif laz müteahhit, ciklet çiğner gibi yalan söyleme yeteneğine sahip, kürtlere duymak istedikleri her yalanı söylemeye hazır, lakin herkes yer bu numaraları ama önder apo yemez.. ekrem başkan için, mossad için, centcom için can sıkıcı olan işte bu gerçek- gerçek şu ki, apo yemez bu numaraları

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    onceki kurt acilimini PKK barisini....ve bunuda AMRIKI ve israel istiyor....

onceki barisin amaci....PKK GERILLASINI suriyeye yerlestirmekti....bu gerceklesti.....2011 de....

bu barisin amaci.....SURIYE KURDISTANI KURULACAK....ve turkiyede PKK ile baris olacak.....2026 da....

TURKIYEDE....hicbirparti buna karsi duramaz....hepsi sunu biliyor...TURKIYEDE iktidari AMRIKI kime verirse iktidar odur....EKREM bunun farkinda.....

bunlardan sonra.....SURIYENIN IMARINA SIRA GELECEK.....iste bu olursa....HEDEF FEYZA-2 devreye girecek.....

GEOPOLITIK YAVAS ILERLER OZANIM.....
    suriyede bağımsız yada özerk bi kürt yönetim olsun mu ?? olsun.. tek şartım var israil'le beraber olmasın.. mossad'ın maşası olmayacaksa, tc ile barış içinde yaşamaya azmedecekse, varsın olsun rojawa.. şahsi fikrim böyle

tc devleti yeni abd yönetimine dayattı belli ki, bağımsız kürt devletine izin verirsen seninle yürümem dedi, ve elçi barrack dedi ki- kürtlere devlet izni vermiyoruz, kürtlere bi devlet borcumuz yok.. ama sadece bu konuda değil, her konuda abd yerleşik düzen ile bürokrasi ile trump yönetimi çatışma halinde.. bu da çatışmanın bi konusu- israil ve centcom kendi uyduları olacak bi ypg devleti olsun istiyor, beyaz saray ve state department ise buna karşı.. bakalım nolcak

4. Syria and Saudi Arabia announced 47 investment agreements, valued at over $6 billion, in Damascus on Thursday, marking a significant step in rebuilding
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

5. Şuraya Kuzu dayım ne yazmış, neler var diye okumaya geldim. Araya bi sürü safsata ve devlet düşmanlığı yazısı kaynamış.

6.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Şuraya Kuzu dayım ne yazmış, neler var diye okumaya geldim. Araya bi sürü safsata ve devlet düşmanlığı yazısı kaynamış.
    Hangi metin ya da hangi gönderi için safsata tabirini kullandığını neyi kast ettiğini daha açık yaz.
    Son düzenleme : erdemli; 03-08-2025 saat: 00:13.

TOIGIMI ACACAGIM......

misaki milli gerceklesecek gorunuyor.....

EYLEM YAPMAM ICIPEDIYOR.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

8. Emmi sanırsam bazı planlar devreye sokuluyor

Ve halkı uyutmaları gerekiyor

Bunun için borsa başta para saçılmalı gibi bir durum mu oluşuyor ne dersin

Sayfa 232/236 İlkİlk ... 132182222230231232233234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •