Sayfa 232/747 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 5976 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    aktur un satışı vergiden kaçınma için yapıldı. büyük mebla 'vergi kaçırma değil' bilmeyenler için yazdım. ödenmemesi pandemi bahane edilmiş. bence neye inanırsan. %14 faiz li para bedava... dolar 2 ye katlamış ticarete mala koysan ölüsü 2 ye katlamış.. halka açık şirkete %14 faiz bedeva ödeme demek benim görüşüm bizler ütüldük.
    santrallerin değerleme raporları bile komedi.. hiç bir açıklama yok..

gayrimenkulleri akturdan ayırdılar.. en azından o gayrimenkullerin %48i yine mendereste..

şunu anlamıyorum.. şirketin malvarlığını kendine aktaracaksan çık borsadan.. hadi bedelli yapsan milletten para istesen neyse derim ki milleti soyuyorsun ama o da yok

hadi hisse alıp satıyorsun desek aslında toplama dışında o da yok dolar bazlı kimse karda değil 20 yıldır

hadi alıp satsan yine hisse 4-5 e katlar tepede satarsın yarıya düşer alırsın filan.. onu da göremiyoruz en azından hacim olur..

gıda tarafında yine fason ürettiyorsun yine ürettirdiğin kişiye satıyorsun bu nasıl iş..

sanki bilançoyu bir şekilde kontrol altında tutma çabası.. veya menderes krediye ulaşımı kolay, diğer şirketleri bunun üzerinden finanse ediyor

anlayamadım amaçlarını..

%5 payımız olsa genel kuruldan özel denetçi talep edeceğiz.. toplanıp 12.5m paya sahip olamayız.. olsak burda yazmayız

2.  Alıntı Originally Posted by CEMIX Yazıyı Oku
    Yetiştirin macunu madem
    kaldır bakalım

3.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    enerji şirketlerini kurayım deseler 2.5 milyar tl para yetmez.. şirket 800m da..

satın anasını satın alay eder gibi
    jes dediğimiz santraller 7/24 çalışıyor

güneş rüzgar su olayı yok..

kaynak kurumadıkça 7/24 enerji.. rüzgar esmezse res, güneş yoksa ges, su yoksa hes, çöp yoksa biyogaz çalışmaz.. jes öyle değil..

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    jes dediğimiz santraller 7/24 çalışıyor

güneş rüzgar su olayı yok..

kaynak kurumadıkça 7/24 enerji.. rüzgar esmezse res, güneş yoksa ges, su yoksa hes, çöp yoksa biyogaz çalışmaz.. jes öyle değil..
    dostum baklacı jes şuan kurulsa 50m dolar yetmiyor.. güneş ve rüzgar kurulumu ucuzlarken jes in maliyeti yükseldi.. kısaca şuna mndrs bakalacı jeotermel kadar ederi yok.. diğer yatırım ve res jes ges leri bir kenara bıraktım hatta adnan kılıçoğlubile yaptığı inşaattan bile 700m kar gelcek şuan 900m değerde komedi filmini izlemeye devam edelim bakalım.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku

%5 payımız olsa genel kuruldan özel denetçi talep edeceğiz.. toplanıp 12.5m paya sahip olamayız.. olsak burda yazmayız
    Ben o kadar da minikyatırımcı olduğunuzu düşünmüyorum )))

Hatta bi ara yahu bu adam tahtacı mıdır nedir. Var bu adamda bir keramet diyordum
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

6.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Ben o kadar da minikyatırımcı olduğunuzu düşünmüyorum )))

Hatta bi ara yahu bu adam tahtacı mıdır nedir. Var bu adamda bir keramet diyordum
    minicik yatırımcıyız

7.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    dostum baklacı jes şuan kurulsa 50m dolar yetmiyor.. güneş ve rüzgar kurulumu ucuzlarken jes in maliyeti yükseldi.. kısaca şuna mndrs bakalacı jeotermel kadar ederi yok.. diğer yatırım ve res jes ges leri bir kenara bıraktım hatta adnan kılıçoğlubile yaptığı inşaattan bile 700m kar gelcek şuan 900m değerde komedi filmini izlemeye devam edelim bakalım.
    inşaat ne durumda bilmiyoruz.. satışlar yapıldı mı.. paylaşım oranları ne.. hiç bir bilgimiz yok

8.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    Bu hissede ki en temel hikaye yüksek döviz borcu maalesef. Bir iştirakinin ederi kadar bile piyasa değerinde olmamasının sebebi de bu. Bunu bilmeyen yok. Piyasa bu borcun azalacağını veya bitirilebileceğini görürse hızlı bir şekilde ederine ulaşır. Örnek: Alarko holding.

Sayfa 232/747 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •