santrallerin değerleme raporları bile komedi.. hiç bir açıklama yok..
gayrimenkulleri akturdan ayırdılar.. en azından o gayrimenkullerin %48i yine mendereste..
şunu anlamıyorum.. şirketin malvarlığını kendine aktaracaksan çık borsadan.. hadi bedelli yapsan milletten para istesen neyse derim ki milleti soyuyorsun ama o da yok
hadi hisse alıp satıyorsun desek aslında toplama dışında o da yokdolar bazlı kimse karda değil 20 yıldır
hadi alıp satsan yine hisse 4-5 e katlar tepede satarsın yarıya düşer alırsın filan.. onu da göremiyoruzen azından hacim olur..
gıda tarafında yine fason ürettiyorsun yine ürettirdiğin kişiye satıyorsunbu nasıl iş..
sanki bilançoyu bir şekilde kontrol altında tutma çabası.. veya menderes krediye ulaşımı kolay, diğer şirketleri bunun üzerinden finanse ediyor
anlayamadım amaçlarını..
%5 payımız olsa genel kuruldan özel denetçi talep edeceğiz.. toplanıp 12.5m paya sahip olamayız.. olsak burda yazmayız![]()

'vergi kaçırma değil' bilmeyenler için yazdım. ödenmemesi pandemi bahane edilmiş. bence neye inanırsan. %14 faiz li para bedava... dolar 2 ye katlamış ticarete mala koysan ölüsü 2 ye katlamış.. halka açık şirkete %14 faiz bedeva ödeme demek benim görüşüm bizler ütüldük.
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri