bankalar daha neyin dibini yapsınlar dostum... sağlam sağlam diye boşuna denmiyor15 yıldır sapasağlam yerlerinde duruyorlar..
neyse... bu kadar kafa yorma yeter. haftasonları borsaları düşünmeyip güzel şeyler düşünmek gerekiyor. balkona çıkıp hava alayım biraz.. güzel bi hafta olması dileğiyle. saygılar...
![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Muhtemel cokuste özellikle bankaların çökmesi lazım, yabancılar kacacaksa o bankaları yerliye kitleyip kacmalilar ki bankalarda daha hiçbir kötü satın alinmadi hala lay lay lom piyasası.
milletimizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar. ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına mani olamayacaklar. ezanlarımızı susturamayacaklar. hükmünde galip olan sadece allah'tır. biz bunu biliriz. #buyoldandönmeyeceğiz
BERAT ALBAYRAK
........
Ya dolar 10 lira olur ya da erken secim.
Geçenlerde gittim kızkardeşim ile.... Randevu almadım... Zaten en erken 20 gün sonraya veriyor... Çoğu bölümde kesinlikle alamıyorsun.
Kayıt bölümünde sağda şu yazıyor "randevusuz hastaya kayıt yapılmaz".....
Sordum emin olmak için... Kayıt yapmıyorlar... Yani kısaca; ikile diyorlar...
Ama ücretli muayene dersen hemen kayıt yapıyorlar... Yani tamamen duygusal...
Atıp tutmayı bırakın artık... Randevulu gitsem dahi ücretsiz değil bir kere. Muayene katılım ücreti 17.5 tl... İlaç katkı parası en az 17.5 tl... Toplam bir muayene en az 35 tl.... Bunu maaştan kesiyorlar fanatik destekçi arkadaşım...
Sen çevredeki 10 hastaneyi kapat ve dağbaşına hastane kur.. Hastaneyi yandaş müteahhite 1 yerine 10 TL ye yaptır ve ondan sonrada ücretsiz hastane yaptık, lüks hastane yaptık diye hava at.
Ben randevu dahi alamıyorken, uzak diye gitmek istemiyorken... Siz gelmiş boyuna ara gazı veriyorsunuz.. Ben senin övdüğün hastaneleri kullanamıyorum hocam... O zaman napayım ben bu lüks hastaneleri... Hemde 1 lira yerine 10 lira masrafla...
Akıllı insan böyle saçma birşey yapmaz... Allah akıl fikir versin...
Sizlerin yüzünden ülkemi terkedeceğim.... Az bi zaman kaldı.... Neresimi; KANADA.....
Yer İmleri