Sayfa 232/992 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    şimdi vakıfbanka dikkat ediyorum. endeks oldu da aşağı düştü. 82 binden 102 bine gelen borsada hiç yükselmeyen vakıf aşağı mı düşecek. bu grafiğe bakınca endeks düşmemeli diye düşünüyorum. düşerse mecbur stoplatacak.

Belkide bankalar dibini yapamadığından tepkiside cücük kalmıştır. Endekse yeniden satış gelirse tüpraş yeni dip yapmayacak ama bankalar yapacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    82 den sonra o tavan tavan giden dandik hisseler taban taban gidecek. Piyasayi bankalarla dengeleyecekler bence.

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    umarım öyle olur. yoksa bilgilerimizi paraya çeviremediğimiz için yazık olacak.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Belkide bankalar dibini yapamadığından tepkiside cücük kalmıştır. Endekse yeniden satış gelirse tüpraş yeni dip yapmayacak ama bankalar yapacak.
    bankalar daha neyin dibini yapsınlar dostum... sağlam sağlam diye boşuna denmiyor 15 yıldır sapasağlam yerlerinde duruyorlar..

neyse... bu kadar kafa yorma yeter. haftasonları borsaları düşünmeyip güzel şeyler düşünmek gerekiyor. balkona çıkıp hava alayım biraz.. güzel bi hafta olması dileğiyle. saygılar...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. Muhtemel cokuste özellikle bankaların çökmesi lazım, yabancılar kacacaksa o bankaları yerliye kitleyip kacmalilar ki bankalarda daha hiçbir kötü satın alinmadi hala lay lay lom piyasası.

milletimizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar. ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına mani olamayacaklar. ezanlarımızı susturamayacaklar. hükmünde galip olan sadece allah'tır. biz bunu biliriz. #buyoldandönmeyeceğiz

BERAT ALBAYRAK

........

Ya dolar 10 lira olur ya da erken secim.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    milletimizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar. ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına mani olamayacaklar. ezanlarımızı susturamayacaklar. hükmünde galip olan sadece allah'tır. biz bunu biliriz. #buyoldandönmeyeceğiz

BERAT ALBAYRAK

........

Ya dolar 10 lira olur ya da erken secim.
    İşler ne zaman kötüye gitse. İlk sarıldıkları din iman bayrak vatan ezan beka. Hala yiyor bu sözleri bu halk ne diyeyim daha. Yazık çok yazık..

7.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Suudilere ne olmuş öyle -7.50%

Bizim endeksi bi çiziyim bakalım ne filimler dönüyor.
    Petrol fiyatlari 3-4 yil daha 30 dolar altinda kalsin...Suudi diye bir devlet kalmaz dunyada..
    Bu yil 50 milyar butce acigi var.
    doviz rezerverleri 750 ml dan 500 milyar dolara inmis.

8. Geçenlerde gittim kızkardeşim ile.... Randevu almadım... Zaten en erken 20 gün sonraya veriyor... Çoğu bölümde kesinlikle alamıyorsun.
    Kayıt bölümünde sağda şu yazıyor "randevusuz hastaya kayıt yapılmaz".....
    Sordum emin olmak için... Kayıt yapmıyorlar... Yani kısaca; ikile diyorlar...
    Ama ücretli muayene dersen hemen kayıt yapıyorlar... Yani tamamen duygusal...
    Atıp tutmayı bırakın artık... Randevulu gitsem dahi ücretsiz değil bir kere. Muayene katılım ücreti 17.5 tl... İlaç katkı parası en az 17.5 tl... Toplam bir muayene en az 35 tl.... Bunu maaştan kesiyorlar fanatik destekçi arkadaşım...
    Sen çevredeki 10 hastaneyi kapat ve dağbaşına hastane kur.. Hastaneyi yandaş müteahhite 1 yerine 10 TL ye yaptır ve ondan sonrada ücretsiz hastane yaptık, lüks hastane yaptık diye hava at.
    Ben randevu dahi alamıyorken, uzak diye gitmek istemiyorken... Siz gelmiş boyuna ara gazı veriyorsunuz.. Ben senin övdüğün hastaneleri kullanamıyorum hocam... O zaman napayım ben bu lüks hastaneleri... Hemde 1 lira yerine 10 lira masrafla...
    Akıllı insan böyle saçma birşey yapmaz... Allah akıl fikir versin...
    Sizlerin yüzünden ülkemi terkedeceğim.... Az bi zaman kaldı.... Neresimi; KANADA.....
     Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    İyi ki yapmışız şehir hastanelerini dünya bizi konuşuyor reisimizi izleyin size de beleş 5 yıldızlı hizmet Avrupa da amerika da yok ona göre

Sayfa 232/992 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •