Sayfa 232/269 İlkİlk ... 132182222230231232233234242 ... SonSon
Arama sonucu : 2152 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop LXV

1. İlerleyen zamanlarda görücez Karaduman dayu
    senin partinin kapısınada kilit vurucaklar.
    İmamoğlunu içeri atarlar dediğimde de yok canım o kadar uzunboylu da değil demiştiniz. Çokuzun hemide
    Hamdım Piştim Yandım

2. o zaman ekonomi faturasını öder..5500 gelsede almam..ucuzluk herşey olsa Suriye borsasından alırım..farkımız olacakki alalım..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İlerleyen zamanlarda görücez Karaduman dayu
    İmamoğlunu içeri atarlar dediğimde de yok canım o kadar uzunboylu da değil demiştiniz. Çokuzun hemide
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. şunu anlamıyorsunuz..daha önceleri böyle bir durum yaşanmamıştı..şimdi halk istemiyor artık..sen buna rağmen hiçbişey yok gibi yapamazsın..faturasını ödersin..halk salak değil..para kolay kazanılmıyor..sıkıntı olduğunu görüyor..durumun nereye evrileceğini az çok kestiriyor..size göre bu halk koyun ..görecez ..

4. şuanda yapılan şey..toplum mühendisliği..biz hiçbişey yok gibi yapabilir miyiz, peşimizden ne oranda gelen var..
    acaba bu çıkmazı çıkar hale getirebilir miyiz..dertleri bu

5. Karaduman sürekli bozuk saat gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Ya kafada tahtası eksik ya da psikolojik sorunları olan biri. Bir kişi günlük 100 kere aynı şeyi yazınca ne oluyor. Hoşt desek anlar mı ki.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İlerleyen zamanlarda görücez Karaduman dayu
    Dayu mazut olmucan gerisi hikaye

7. erken seçime kadar büle..
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Karaduman sürekli bozuk saat gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Ya kafada tahtası eksik ya da psikolojik sorunları olan biri. Bir kişi günlük 100 kere aynı şeyi yazınca ne oluyor. Hoşt desek anlar mı ki.

8. Faturayı halk ödedi zaten, sende bunu anlamıyorsun dayucuğum.
    Bak 2001 seçimlerinde 2 tl olan dolar şuan 40 tl ye dayandı.
    Yani halk kesilen faturayı ödüyor halihazırda paran pula dönmüş durumda, bundan sonra en fazla ne olur dersen 80 tl olur ama bu faturayı da halk öder
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 232/269 İlkİlk ... 132182222230231232233234242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •