Helâli hoş olsun sayın leybold [emoji4]
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Helâli hoş olsun sayın leybold [emoji4]
Küfür etmeyen adamı bu sene küfür baz etti s....giminin kağıdı 3 senedir aynı terane bunu 3 senedir bu seviyelerde tutan kimse var ya çok kişinin ahını aldı seni SPK bulsa bir güzel ceza verse aldığın paralar devlete geçse biz de kurtulsak senden.. ondan sonra kağıt yükselir mi ki diye düşünüyorum yine güvenemiyorum [emoji20][emoji20][emoji20]
Ünlü futbolcuların kesfedilme hikayeleri bundan futbolcu olmaz denilenlerin çoğu futbola damga vurmuş. Ditas seni kim kesfedecek bekliyoruz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan bırak su kağıdı gitsin.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bizim hisseye iyi bir jokey lazım.. yoksa atımız 2019 gazi koşusunu kazanır.. ÇOk da iddalıyım bu konuda..
Bilanço açıklandı iki gün de 12 kuruş yükseldi süper valla bu gidişle mezar da satarım ben bunu [emoji36][emoji36] kim tutuyor bunu SPK bir şey yapmıyor mu bunlara şikayet etsek bir sonuç çıkar mı [emoji36][emoji36] bugün yazdığım gibi çerez hisse bak 6 TL yap sonra eski seviyeye bırak [emoji36][emoji36] şikayet edelim SPK ya incelemeye alsın hem şirketi hem de alım satım yapanları bu kağıdı istediği gibi yoneteni bulsun cezayı kessin [emoji36][emoji36] SPK nin yetki alanı ne sonuç çıkar mı ya da SPK değil de başka bir yer varsa oraya şikayet etsek olmaz mı ki [emoji36][emoji36]
Bugün yine şirketi aradım, bilanço ve şirketin geleceği hakkında yetkili ile konuştum..
1- Eğer dövizdeki gerileme böyle devam ederse avro 6 lira civarında 12 aylığı kapatırsa 4-5 milyon civarı finansman giderlerinden bilançoya katkı olacak, 6 milyon civarı da normal karı olsa seneyi inşallah en az 10 milyon civarı karla kapatacağız..
2- Yapılan teknolojik yatırımlar neticesinde ürün kalitesi çok arttı. 2019 yılının ilk çeyreğinde avrupa bağlantılı büyük montanlı yeni anlaşmalar yapılacakmış, mercedes, volvo gibi global markalara..
Hacimde ufaktan kıpırdamalar başladı, hayırlısı ile bir de jokey bulabilirsek, 2019 yılının yıldızlarından birisi de inşallah DİTAŞ olacak.. 3 sene bekleyenler 1 sene daha beklesinler derim..
Yer İmleri