İl meclisinin bu ayki toplantısında Birko’nun başvurusunun görüşüleceğini ve oylanacağını il özel idaresinin Web sayfasından referans vererek paylaşmıştım. Edindiğimiz bilgi imar komisyonundan olumsuz görüş geldiği yönünde. Ancak oylama yapıldı mı, tekrar mı imar komisyonuna gönderildi mi bilgi alamadık. Bilginize.
Bu araziye ait başvuru imar komisyonundan 2018 yılında uygun görüş almış ve meclisçe reddedilmişti olağanüstü yapılan iki toplantı ile. Bu karar siyasi bir karardır denildi. İl özel idaresinin seçimden sonra aynı başvuruyu olumlu olarak oylayacağı da söylendi. Süreci hepiniz biliyorsunuz. Haziran’da komisyona yeni başvuru iletildi. Görüş geldi. Muhtemelen olumlu idi ama Temmuz ayında Meclis oylamadan ilave açıklama istedi komisyondan. Komisyonun bu ay Ağustos ayında reddettiği söyleniyor. Komisyon sürekli kıvırır durumda gözüküyor.
Benim şahsi olarak süreçler konusundaki bildiklerim ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Yanlışım varsa lütfen düzeltin, eksiğim var ise de tamamlarsanız memnun olurum.
Artık bu hisse hakkında daha fazla da yazmak istemiyorum. Her zaman beklentilerin tersine hareketler oldu. Sürecin olumsuz gitmesini arzu eden çok oyuncu var gibi duruyor.
İl özel idaresine yatırımcı olarak dilekçe verin ve süreç hakkında bilgi isteyin. Firmadan bilgi almak çok mümkün gözükmüyor.
Sent from my iPhone using hisse.net
Yer İmleri