Sayfa 233/367 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1. İl meclisinin bu ayki toplantısında Birko’nun başvurusunun görüşüleceğini ve oylanacağını il özel idaresinin Web sayfasından referans vererek paylaşmıştım. Edindiğimiz bilgi imar komisyonundan olumsuz görüş geldiği yönünde. Ancak oylama yapıldı mı, tekrar mı imar komisyonuna gönderildi mi bilgi alamadık. Bilginize.

Bu araziye ait başvuru imar komisyonundan 2018 yılında uygun görüş almış ve meclisçe reddedilmişti olağanüstü yapılan iki toplantı ile. Bu karar siyasi bir karardır denildi. İl özel idaresinin seçimden sonra aynı başvuruyu olumlu olarak oylayacağı da söylendi. Süreci hepiniz biliyorsunuz. Haziran’da komisyona yeni başvuru iletildi. Görüş geldi. Muhtemelen olumlu idi ama Temmuz ayında Meclis oylamadan ilave açıklama istedi komisyondan. Komisyonun bu ay Ağustos ayında reddettiği söyleniyor. Komisyon sürekli kıvırır durumda gözüküyor.

Benim şahsi olarak süreçler konusundaki bildiklerim ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Yanlışım varsa lütfen düzeltin, eksiğim var ise de tamamlarsanız memnun olurum.

Artık bu hisse hakkında daha fazla da yazmak istemiyorum. Her zaman beklentilerin tersine hareketler oldu. Sürecin olumsuz gitmesini arzu eden çok oyuncu var gibi duruyor.

İl özel idaresine yatırımcı olarak dilekçe verin ve süreç hakkında bilgi isteyin. Firmadan bilgi almak çok mümkün gözükmüyor.

Sent from my iPhone using hisse.net

2. İl özel idaresine de BRKO suna .Şu kağıda girdiğim güne lanet olsun diyeceğim artık.Bu şirketin yönetimi değişmedikçe hiç bir halt olmayacak anlaşılan.

Edecek bedduam yok artık. Umutsuzluk yok. Bir yerlere itiraz hakkı vardır umarım bu beceriksizlerin

3. SPK nın açıklama istemesi ayrı bir konu ama. istenilen açıklamayı zamanında göndermeyip hisseyi işleme kapamak ta nedir?

Bu beceriksizlerin niye imarı çıkaramadıkları belli oldu

4. Zahmet edip açıklama gönderdiler. eşleşme 29. Ben direk taban bekliyordum yalan yok

5. niye kime satacaklar serkan imar işleri kısa hemen bitecek işler degil bu araziden kim nekadar vanta istiyor kime ne verecekler bırak kendi yöneticileri bu araziden kendilerine nekadar pay almak istiyorlar kendilerine arsayı satmak siteyen bir yönetim niye arsayı üstüne almadan imar cıkartsın yatırım tavsiyesi degildir kendi fikirlerimdir kendi analizimdir

6. adamlar bayram harçıgını çıkardılar şimdi düşerken satarlar azar azar

7.  Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    niye kime satacaklar serkan imar işleri kısa hemen bitecek işler degil bu araziden kim nekadar vanta istiyor kime ne verecekler bırak kendi yöneticileri bu araziden kendilerine nekadar pay almak istiyorlar kendilerine arsayı satmak siteyen bir yönetim niye arsayı üstüne almadan imar cıkartsın yatırım tavsiyesi degildir kendi fikirlerimdir kendi analizimdir
    Ben de bunlara edecek beddua kalmadı. Allah a havale ettim. SPK ya zamanında açıklama gönderemeyen adamlardan çok ta bir şey beklememek lazım

8. Avatarı kiliTTasi dimi

Sayfa 233/367 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •