Sayfa 233/564 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Birde bir forumda ve bugün İnternette holdinglerin barındırdığı iştiraklerine göre rasyolarının ucuz kaldığı ile ilgili bir şeyler okudum. Kchol, Froto ilişkisi gibi. Pd ve Fk ederlerini vs. yazmışlar. Dikkatimi çeken şu oldu. Holdingler içinde sanırım pd/dd ile Fk ya göre bizim rasyolar daha yüksek geldi. Biz kendimizi ucuz olarak değerlendiriyoruz ama durum öylemi diyede düşünmeden edemedim. Bizim holding yapımızla (yatırım holding, diye geçiyoruz), Kchol ve Sahol gibi holdinglerle bir fark mı var. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. İkilli dipler zaman skalasına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Eğer ikili dip olacaksa en muhtemel olan 2.10 dur. Ama bu kadar kelepir değerlemelere sahipken o seviyeler görülebilir mi?

Borsada anlık olarak her şey mümkün gerçi, o yüzdendir temel rasyolarla orta/uzun vade öngörülerle yatırım yapmak her zaman en sağlıklı yol bence. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Birde bir forumda ve bugün İnternette holdinglerin barındırdığı iştiraklerine göre rasyolarının ucuz kaldığı ile ilgili bir şeyler okudum. Kchol, Froto ilişkisi gibi. Pd ve Fk ederlerini vs. yazmışlar. Dikkatimi çeken şu oldu. Holdingler içinde sanırım pd/dd ile Fk ya göre bizim rasyolar daha yüksek geldi. Biz kendimizi ucuz olarak değerlendiriyoruz ama durum öylemi diyede düşünmeden edemedim. Bizim holding yapımızla (yatırım holding, diye geçiyoruz), Kchol ve Sahol gibi holdinglerle bir fark mı var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    O şirketler hisse degerlrmesine göre değerleniyor. Bizim değerleme kârı yok hepsi istiraklerden gelen Cash.

4.  Alıntı Originally Posted by kalimuran Yazıyı Oku
    O şirketler hisse degerlrmesine göre değerleniyor. Bizim değerleme kârı yok hepsi istiraklerden gelen Cash.
    Teşekkürler

5. Sermaye 120 milyon görünüyor, dün 119.666 küsür idi. Kalan 333 bin 26-27 Nisan da arz edilecekti, nasıl oldu ki bu

6. Bir haftada 100 k zarar yazdı.. 3,07 dip diye aldık düştüğü hale bak.. Yinede zarar yazan şirketleri görünce uzunda toparlaması lazım.. Ben kalırmıyım o meçhul...

7.  Alıntı Originally Posted by kobra Yazıyı Oku
    Bir haftada 100 k zarar yazdı.. 3,07 dip diye aldık düştüğü hale bak.. Yinede zarar yazan şirketleri görünce uzunda toparlaması lazım.. Ben kalırmıyım o meçhul...
    valla güzel maliyet bence karlı satarsın .10 mayıstan önce .bankalar düzelticek gibi bisti ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by asa1979 Yazıyı Oku
    valla güzel maliyet bence karlı satarsın .10 mayıstan önce .bankalar düzelticek gibi bisti ytd.
    bankalar fk 3 hiç hisse alımı yapmıyor.. Azıcık destek yapmaları lazım.. Yakında PD karları kadar olacak bizim yatırımcımız satıyor... Mantık yok..

Sayfa 233/564 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •