Sayfa 233/343 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Yılın son 3 ayında olur ya satiş tonajı toplami 23-24 bin ton olursa fevkalade bir bilanço açıklar, tabikide kurun bu seviyelerde kalması gerekir, kurun ziplamasi yada bu seviyelerin cok altina düşmesi her iki durumda şirket için olumsuz olur, en azından son çeyrekte kurların bu seviyelerde stabil kalması gerekiyor iyi bir karlılık için, hayırlı olması dileklerimle,

2. hepimizi üzdü bakab
    yanlız arkadaşlar çok zor bir dönem geride kaldı
    anlaşılan kurlarda böyle bir hareket beklenmiyormuş
    yılı bekledigimiz kar oranı gelmesi yüksek
    4. çeyrek satışları artan karmarjı oranı
    dengelenen kur

3. 4. çeyrek ile ilgili önümüzdeki zamanda daha net görüş verilebilir ancak son çeyrekte faaliyet karının 3. çeyrekten yüksek gelme ihtimali yok. Hasılatın da üçüncü çeyrekten yüksek geleceğini düşünmüyorum. Son çeyrekte marjlar düşecektir ancak net kar rakamı yüksek gelecektir.

4. Burada şirketin bedavadan işlem gordugune dair 10 tane ornek verebiliriz, verdik de..
    Son ceyrek finansallarını , piyasadaki şirket satın alım carpanlarına (ki sektörde bolca oldu) uyarlasanız, benim için el değiştirme degeri 25-30 TL aralığıdır.
    Ancak biz burda körler sağırlar birbirini ağırlar noktasındayız. BU da bir gercek.
    YTD.

5. Hisse anlamsız fiyatlara doğru gidiyor. Biraz daha gayret ederse bir yıllık Favök değerine inecek.

6. Alnus bugün show yaptı tavana kilitledi, sonra tavan çözüldü, 4.55 kapattı, Alnus gün sonu 70 bin lot net alımda, tacirler de 46 bin lot net satımda, tacirlerdeki arkadaş verdiği mali koyamadı yerine çünkü 46 bin lot mal almaya kalksa fiyat yine tavana yaklaşır belkide tavan olurdu, onun istedigi alt kademelere birimeri satis yazsin bende yukaridan sattigim mali dusuk fiyattan yerine koyayim bunun hesabını yapıyor ancak bir sen akıllı değilsin gundi, ben Alnusun yerinde olsaydım kapanışa doğru tavana kadar çizerdim, tavan kapatır, sonraki işlem gününde de yine hisseyi yükseltir tavana cekerdim ve tacirlerin malınıda kapardım, tacirlerdeki bu arkadaş her kimse hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor ancak yok öyle yedim ayağı, hepi topu 190 bin lot falan mali kalmış, Alnus elinden alacak oyuncağını göreceksin,

7. Yürü be Alnus kim tutar seni, Alnus sen bizim herşeyimizsin, Taciroglan ver malını bi çektir git artık

Niye gittiği yerde kalmıyor neden hep benzer hareketleri yapmış

Sayfa 233/343 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •