Sayfa 234/268 İlkİlk ... 134184224232233234235236244 ... SonSon
Arama sonucu : 2139 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: ASUZU - Anadolu Isuzu

1. Gözümüz o kadar korkmuş ki ne yalan söyleyeyim yine bir ters köşe bekliyordum. Kırkbinkere Maşallah. Bilanço fiyatlandı deyip yarın verseler dahi artık mızrak çuvala sığmıyor. Elinde olanlara hayırlı olsun, yeni gireceklere ve kısa vade düşünenler aman dikkat.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

2.  Alıntı Originally Posted by klavye99 Yazıyı Oku
    Gözümüz o kadar korkmuş ki ne yalan söyleyeyim yine bir ters köşe bekliyordum. Kırkbinkere Maşallah. Bilanço fiyatlandı deyip yarın verseler dahi artık mızrak çuvala sığmıyor. Elinde olanlara hayırlı olsun, yeni gireceklere ve kısa vade düşünenler aman dikkat.

Tüm zamanların en muhteşem bilançosu geldi ama neye yarar, bilanço sanki bula bula savaş tantanlarının çaldığı gün gönderildi...
    Klasik Asuzu çilesi......

3. Biktirma icin calisiyorlar ama beklemeye devam ediyorum.
    Az kaldi benim icin az daha sabredecegim.
    Ama bu putin yok mu boyu posu devrilsin.yoksa 53 u fln gecip rahatca 60 lara gidecekti.
    Bakalim kuyas ta teknigim tuttu iyi parw kazandim.15 ten beri elimde tutuyorum bunda da istedigim yere gelirse teknik kafam gelisiyor diyecegim;)hala kendime teknik olarak guvenemiyorum her sey tersine de donebilir bist burasi;)

Syg ytd...

4. Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...

5. Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...

6. Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Londra borsası eksi 3
    Almanya eksi 5
    Fransa eksi 4

Bizde inecek yer kalmadı)

Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

Sayfa 234/268 İlkİlk ... 134184224232233234235236244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız