Öyle şeyler yazılıyor ki komidinin de ötesinde sanki bilinçli bir planla yazılan şeyler Twitter’da da var london union diye birisi 15.000 takipçisi var patron adamı olduğundan şüpheleniyorum ona çok basit bir şey sorup örnek de verdim hemen beni engelledi..Niye!!! yok patronları iki senedir mal topluyormuş da mış mış mış o adamlar 10 senedir topladın zaten mal toplu bu tip adamlara çok dikkat etmek lazım..borsaya bu sene yeni gelen bir çok hesap var yazık oluyor..
Hepsi planlı hepsi oyunun parçası sayın lalezar. Dikkat ederseniz hisse 300 lerde ve dahi 300 ün altında iken korku pompaladılar, ne zaman ki 400 üstüne ve dahi 500 üstüne çıkarttılar bu seferde tam tersi tam gaz cesaret vererek pazarlamalara başladılar. Çok dikkatli olunması gerektiği düşüncenize aynen katılıyorum. Böyle zamanlarda gerçekleri söyleyenleri sevmiyorlar. Aslında kendi düşen ağlamaz, acımayacaksın ama öyle şeyler yazıyorlar ki vicdanı olan insan dayanamaz yani.
Ulke bir kisinin iki dudagina bagli hale gelmis,rejim degismis birkac senede bu kici kirik sirketin patronu mu degismeyecek..degismeyecek diyorsan ne duruyorsun burada bas git!..kendi icinde celiski yasiyorsun..ne sirketler ne patronlar gorduk..tahta zaten kontrolunde mal toplu bedelsiz yapmasi ufkunu acar 3-5 ten kazanmaz uzun vadede kazanir..bunu gorecektir..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yav he he, senin ilacın Ünal reyizde. Tüm sıkıntılarını tedavi eder. Devam et sen bu kafayla haydi byee sana![]()
Rakamlarla konuş diyorsun sen kendine bir takım elbise almazsın eşin kendine birşey alsa bağırarak bu kadar pahalı ne aldın diye kızarsın ama iş bu kağıtta kaybettiklerine gelince sesini çıkarmazsın rakamlarmış bak bakalım dolar 5 yıl önce kaçtı altın ev fiyatları vs..Sen daha twettırda takipçi satın alma fake hesap nedir onu bilmezsin..Aç yazdıklarına bak 3 yıl önce de aynı şeyleri yazmışsın yazık sana
Yer İmleri