Sayfa 234/997 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hanım 1. aşıyı olmasına rağmen 2. kez pozitif çıktı pazartesi test yaptırdık negatif çıktı oysa belirtiler o zaman vardı perşembeye kadar belirtiler fazlasıyla artınca 2. testi yaptırdık. pozitif çıktı bu defa. dolayısıyla ailecek full karantinaya alındık 2. defa bende bu defa öksürük boğazda yanma hafif ateş olmasına rağmen testim negatif çıktı. bakalım karantinanın bittiği güne kadar pozitif olmazsam ayın 4 ünde 2. aşı randevum var

demek ki aşıda hikaye olabiliyor
    Koruyuculuk ikinci aşıdan sonra yaklaşık 2'hafta sonra başlıyor , uzmanlar onun için 1. Aşı olanların ikinci aşıya kadar dikkatli olmalarını söylüyor ikinci doz çok önemli , geçmiş olsun ....
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

2. Reza için abd ye nota ver ilişkileri cıkmaza sok halkbank için.

Ülkenın soykırım iddasına ses cıkarma.

Reis zaten söylemıstı akp nın kaderi ülkenın kaderini belirler diye. Şahsım yine haklı ve önemli.

Ama millet kör

3. İbn Haldun Üniversitesi Rektörlüğüne tensipleriyle şahsımı onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyetine, Prof. Dr. İrfan Gündüz ve Sayın Bilal Erdoğan’a en kalbi şükranlarımı sunarım.

Sümeyye erdoğan bugün kademin referans oldugu bakanı anlatıyor gündemde.

4. Reisi ümmetin lideri diye herşeyi görmezden gelen arkadaslar. Bir sözümde onlara gerçeklere bakın.

20 sene önce ırak ı 3 e böldüren abd gazetelerine makalr yazan abd bay bayan askerlerine teşekkür eden reisiniz değilmi .
    Arap baharında dostum kaddafi dediği adamı natoyu libyaya davet ediyorum parcalayın diyen reisiniz değilmi.

Suriyeyi hatalı polıtıkalarla mahveden üstüne 5 milyon suriyi ülkeye alan reisiniz değilmi.

Şimdide mursiyi satan sisiye yanaşan reisiniz değilmi.

İslam cografyası paramparca oldu 20 senede.

Pekı soruyorum gel senınle afrikayı işgal edelim desem bizmi yapıcaz zenci birinimi koyucaz başa kimse uyanmasın diye.

20 sene körü s ... Gözleri açılırdı.

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Reisi ümmetin lideri diye herşeyi görmezden gelen arkadaslar. Bir sözümde onlara gerçeklere bakın.

20 sene önce ırak ı 3 e böldüren abd gazetelerine makalr yazan abd bay bayan askerlerine teşekkür eden reisiniz değilmi .
    Arap baharında dostum kaddafi dediği adamı natoyu libyaya davet ediyorum parcalayın diyen reisiniz değilmi.

Suriyeyi hatalı polıtıkalarla mahveden üstüne 5 milyon suriyi ülkeye alan reisiniz değilmi.

Şimdide mursiyi satan sisiye yanaşan reisiniz değilmi.

İslam cografyası paramparca oldu 20 senede.

Pekı soruyorum gel senınle afrikayı işgal edelim desem bizmi yapıcaz zenci birinimi koyucaz başa kimse uyanmasın diye.

20 sene körü s ... Gözleri açılırdı.
    mr erdoğan ortalıklarda yok demeç vermiyor değil mi? özellikle kendi imajına zarar verecek (dünya lideri falan filan) olaylar olduğunda iki üç gün konuşmaz yardımcıları tv kanallarında boy boy demeçler verir iki üç gün..ortamı hazırlarlar..ancak ondan sonra mr erdoğan ortaya çıkar ve bir süre hikaye anlattıktan sonra olayı cehape'ye bağlar..

tanıdık geldi mi? evet her konuda, ama her konuda durum bu.

hatırlarsanız kimse trump'a şans vermiyordu, hatta hillary clinton kendini kesin başkan görüyordu, ama trump 3 defa yapılan tv tartışmasında ezdi geçti onu ve başkan oldu.

mr erdoğan 20 yıldır muhalefetteki rakiplerinin karşısına çıkmıyor tv'de.. neden sence ?
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

yine arazi olmuş , takmayın kafaniza bu ilk değil..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hanım 1. aşıyı olmasına rağmen 2. kez pozitif çıktı pazartesi test yaptırdık negatif çıktı oysa belirtiler o zaman vardı perşembeye kadar belirtiler fazlasıyla artınca 2. testi yaptırdık. pozitif çıktı bu defa. dolayısıyla ailecek full karantinaya alındık 2. defa bende bu defa öksürük boğazda yanma hafif ateş olmasına rağmen testim negatif çıktı. bakalım karantinanın bittiği güne kadar pozitif olmazsam ayın 4 ünde 2. aşı randevum var

demek ki aşıda hikaye olabiliyor
    Başkan bazen test negatif belirtiler pozitif olabilir aman ha tedavi ol.

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Reza için abd ye nota ver ilişkileri cıkmaza sok halkbank için.

Ülkenın soykırım iddasına ses cıkarma.

Reis zaten söylemıstı akp nın kaderi ülkenın kaderini belirler diye. Şahsım yine haklı ve önemli.

Ama millet kör
    Dindar Bilinç,Her şeyi ALLAH rızası için yapar... detaylara takılma

Sayfa 234/997 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •