Sayfa 235/1003 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Bu bayadır oluyor zaten ama teyzeler amcalar bir yandan sövüyorlar bir yandan da ampüle basıyorlar. Hikaye klasik. "Başka kime verek yiğen"

Kime neye sövdükleri de tam belli değil o da komedi. Orada da yanıyor devreleri. Baştakine toz konduramıyorlar. Geriye doktorlar kalıyor suçlayacak bir de muhalefet partileri

Artık kafa yormayı bırakın siz de bu uçurumdan aşağı yuvarlanan trene atlayıp kesenizi doldurabildiğiniz kadar doldurun. Bu saatten sonra muhalefetin yapacağı bir şey kalmadı olacaklara.

Muhalefetin büyük kısmı da bu amcaların teyzelerin farklı bir versiyonu ama ona çokca değindim. Yeniden bahsetmeye gerek yok.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu bayadır oluyor zaten ama teyzeler amcalar bir yandan sövüyorlar bir yandan da ampüle basıyorlar. Hikaye klasik. "Başka kime verek yiğen"

Kime neye sövdükleri de tam belli değil o da komedi. Orada da yanıyor devreleri. Baştakine toz konduramıyorlar. Geriye doktorlar kalıyor suçlayacak bir de muhalefet partileri
    Bu gün 2 kişi ile yüz yüze konuşma şansım oldu..Her ikiside ne olacak bu ekonomi diyordu Ama adammı var ki oy verelim diyip ampule basmışlar

Bu gün uzak bir akraba var alayı ampülcü, gelini geçinemiyoruz deyip evi terk etmiş ....Neyse bu kafalar yol haritasının Politikacılar tarafından çizildiğini GSMH dan kime ne kadar para dağıtılacağına karar verenin bunlar olduğunu anladıklarında iş bitecek...de 25 yıldır anlamak istemiyorlar...

Siii edin gitsin....Küpü doldurabiliyorsanız doldurun a.q

Son entry içeriğine katılmamla beraber bana ait değil arkadaşlar

4.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    İlk turdan sonra ne demişti Erdoğan 50+1 de değişiklik yapabiliriz Allah ömür versin hedef 2028 2033....
    Güzergah o..
    Totaliter turancı islam modeli.. Fonu bile kuruldu..
    Accayip birşey oldu..

*kore demokratik halk cumhuriyetinde bile muhalefet partisi var.
    Sıkıntı yapılmasın

**
    ibrahim kalının sözleri...
    balkon konuşması...
    hüdapar ile güney doğu polikasında değişim sözleri..
    şu resmi terör kavramı haylice genişletilince herkesce hissedilecek..
    Memento mori

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku

Artık kafa yormayı bırakın siz de bu uçurumdan aşağı yuvarlanan trene atlayıp kesenizi doldurabildiğiniz kadar doldurun. Bu saatten sonra muhalefetin yapacağı bir şey kalmadı olacaklara.

Muhalefetin büyük kısmı da bu amcaların teyzelerin farklı bir versiyonu ama ona çokca değindim. Yeniden bahsetmeye gerek yok.
    Bu mesaj bana ait.

Azeri bir arkadaş var,aliyeve muhalif olduğu için babasının ve ailesinin canına okunmuş.Aliyev e muhalefet arttıkça seçimlerde yüzdesel olarak oyu artardı dedi.Tam olarak sistemi eline geçirince herkes aliyevci olurmuş,seçimlerde yüzde 90 alırmış.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu mesaj bana ait.
    Evet sn patrick mesaj size ait.İçeriğine tamamen katılıyorum.

DDKKM de %40+ %8 opsiyon veriyorlarmış...Bu deli para verildiği sürece kimse ticarete üretime riske girmez...Parasını bağlar alır karını koyar cebine; Parası olan daha da zenginleşirken olmayan sürünmeye devam...

Herkes kendini sağlama alacak şekilde küpünü doldurmaya baksın...Bu imkanlar bir daha ele geçmez...

Sayfa 235/1003 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •