Sayfa 235/313 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Bu pez..........ler bizden ne istiyor bu şer..........ler ne yi amaçlıyor götlerini kasiyip para kazanıyorlar bizden ne istiyorsunuz kan emiciler [emoji36][emoji36][emoji36] doymadiniz mi paraya bırakın gitsin yükselsin şu kağıt biz de kazanalim [emoji36][emoji36] söz ben götümü kasimayacagim sizin gibi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 200 bin TL işlem hacmi nedir ya güya aydın doğan hissesi güya işler iyi gidiyor güya ihracat arttı güya kar yaptı güya götlerini kasiyorlar onun için bu kadar düşük işlem hacmi [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36] 2.300.000 lot birisinin elinde diye yazmıştı bir arkadaş o birisi mi bu seviyeler de tutuyor kağıdı ne olur bırak yükselsin ne olur biz de kazanalim senin için de iyi olmaz mı lütfen bırak [emoji23][emoji23]

3. S......inin kağıdına bir olumlu haber verin ya kap diye bir şey var onca olumlu haberden bahsediyoruz ama şirketten bir haber yok anlaşıldı bilanço ile kaldiramayacaksiniz [emoji36][emoji36] şirket sadece bilanço haberi ve devre kesici haberi yüz de doksan dokuz yıl boyu bu haberler oluyor yüz de bir de ara da istisna açıklıyor [emoji36][emoji36] ulan sağır sultan duydu senin ne yaptıklarını ama şirket bir bok bildirmiyor şirket çadırı kurmuş gelenleri s........yor [emoji36][emoji36] yeter şu kağıdı yükseltin ya [emoji36][emoji36]

4. S....ik kağıt da ne işlem var ben açılış da millet yığılmış sonrasın da zaten milletin işlem yapacak parası kalmamış yaprak kimildamiyor [emoji36][emoji36]

5. Harbiden 9:55 te açılış ile millet ne yüklenmiş daha giren yok kağıda yarım saat geçti işlem yok ben diyorum başta yuklenmeyin paranız kalmıyor sonra [emoji36][emoji36][emoji36][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

6. Güzelliğin on para etmez, Bu bende ki aşk olmasa... Ey ditaş bu hafta senden hareket bekliyordum anlaşılan senden önümüzdeki bilançoya kadar bir cacık olmayacak.. Sabır da bir yere kadar.. bak ne hale geldik.. Artık seni sana bırakıyorum. Senim yüzünden ralliyi kaçırıyorum..

7. Buna takılıp kaldık sembolik aldığım en az 10 tane hisse hergün primlenmeye devam ediyor. Yarın sutlayabilirim seni ditas

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by albea34 Yazıyı Oku
    Güzelliğin on para etmez, Bu bende ki aşk olmasa... Ey ditaş bu hafta senden hareket bekliyordum anlaşılan senden önümüzdeki bilançoya kadar bir cacık olmayacak.. Sabır da bir yere kadar.. bak ne hale geldik.. Artık seni sana bırakıyorum. Senim yüzünden ralliyi kaçırıyorum..
    Edep yahu,ne edepsiz ne ******** çıktı bu kağıt.Sayın albea önümüzdeki bilançodada yine aynılarını yaşarız bu gidişle.Baksanıza endex 88 binlerden95,5 binlere geldi aldığımız yol bir molekül boyu.
    bizde hayal kuralım bilançodan sonra primimizi aldıktan sonra gözümüze takılan halks,mıpaz gibi kağıtlara girip esas voleyi endexle beraber oralarda vuralım.
    Ama bu şereesiz elimizi öyle bir bağladıki sadece seyredip küfrederek rahatlamaya çalışıyor,bi dünyada günaha giriyoruz.

Sayfa 235/313 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •