Sayfa 236/467 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Senin Tire'de hedefin nedir? Hiç bahsetmiyorsun...Benim hedeflerimi zaten biliyorsun....
    İlk etapta 3.27 geçmesi....hedef göstermek bu hisse için iyi olmuyor ne hikmetse...😉

2. Hisse bir havaya girdi, insallah devamlılık söz konusu olur.3.çeyrek bilançonun pozitif olması ve dahada önemlisi kapatılan makinaların modernize edilmiş hâliyle tekrar faaliyete geçti haberi hisse fiyatlarına oldukça iyi yansıyacağı konusunda hemfikirim.Bu nalet şirkette hedef fiat belirlemek gıcık spekin hiç hoşuna girmeyen bir hâdise o yüzden hedeflerimiz bizde saklı kalsın. Tire de ılımlı hava biz ky için biraz tuhaf karşılanıyor çünkü devamlı gardımizı almaktan bir hâl olduk.👍😄

1.80 geçmemiz gerek havalanmayalım yoksa sorun başlar adamlar çakal...🤔

Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    sende zirveye oynamışsın kardeş hisse alırken kılı kırk yaracan alırken kazanırsın derler borsada satarken değil
    Doğru söylüyon arkadaş ! Ben sordum bu trenmi herkes evet dedi, son tren bu dediler, hatta yanılmıyorsam benden sonra 1 kişi daha bindi, zaten ayakta idik, tıklım tıklım doluydu tiren , o zaman 3-5 lafları ediliyordu, bindiğime o kadar memnundum ki anlatamam, üçe beşe bakmadan atladım tabiki trene nede olsa kısa zamanda 3-5 saat sonra inecektim, günler günleri kovaladı, o gün bu gündür inemedim trenden, ben yanlış trene bindiğimi aylar sonra anladım, aklım başıma geldi, şimdi kararım o bileti başkasına biraz ucuza geri vermek. Ama insanlık bu ya uyarmak da lazım ki benim durumuma düşmesin, bu trenin nereye gideceği belli olmaz, o arada uyumaktayım hala uyuyorum ama bizim tren bu ara bir çok istasyona uğradı ve çok hızlıydı hatta bir ara 1.35 sıraları durdu, mola verdi, bir daha trene falan binmem . biletimi de önceden alırım. çünkü biletsiz hem de son vagona binip aylarca ayakta gitmekten bıktım,.

Yatırım amaçlı yazı değil, kısa bir hikayemdir. sabır, sabır, sabır. öğrendiğim tek şey.

5.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    1.80 geçmemiz gerek havalanmayalım yoksa sorun başlar adamlar çakal...🤔
    Çakal demek bu adamlar için iltifat olur biz düşmüşüz bir ketenpere nin içine sonumuz hayr ola.

6. Dün 800 bin alan 280 bin satiyor,isbank dun sattı bugun,410 alista,ordan oraya,burdan şuraya,araya gireni çarpıp duruyorlar,ne güzel düzen

Şuanki durumda arkadaşlar hissenize sahip çıkın derim....

dün benim aracı kurumu analizde grafik de dediği...1.80 üstü kapatmassa eğer 1.65 geri gelir dedi eğer kapanış orası olmassa satmak gerekir dedi...,
    aracı kurumları zaten sat da der alda der genelde....😉
    Eğer 1.79 1.71 1.65 malınızı yerine koyabilip kaar edebilirseniz ne mutlu size...tabiki yiyiyorsa..😉☺

Saygılar ...

Asla yatırım tavsiyesi değildir...,!!!!

8. Aracı kurumlar genelde yanılırlar yinede belli olmaz

Sayfa 236/467 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •