Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
-“Dijital Hizmet Vergisi”
-Çadır ve Karavan kamplarını da kapsayan “Konaklama Vergisi”
-Tanesi 4 milyondan 10 daireniz varsa ödemeyeceğiniz ama babadan kalma 5 milyonluk bir konutun mirasçısı iseniz hisseniz kadar ödeyeceğiniz “Değerli Konut Vergisi” resmî gazetede yayımlandı.
özetle
![]()
Sahibinden takip ediyorum. 80-90 bin arası bir peşinat ile 200 bin civari ev alacaktım.
210 bin olan ev 0,99 a faizler inince 255 bine çıktı.
Şimdi 0,77 ye inerse yine koyarlar 20-25 bin.
Oturmak için ev alamam boyle piyasa var iken.
Ben de birikim yapmaya devam edeceğim.
Onu da artık ev almak için yapmam.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
ben İstanbullu değilim, ayrıca oraya gidince de metrobüse binemiyorum öyle kaotik ortamlarda arkadaşlarım yardımcı oluyor binmem için-mesela bi kere fenerbahçenin maçı varmış arkadaşım maç dağılmadan beni metrobüse götürüp bindirdi, oturttu filan...değilse ben kalırdım o gün orada. iş güç için gittiysem ticari taksiye biniyorum.
Gıda için %30'luk marjı duymuştum, doğrudur da. Ancak simit için özel olarak düşünün: bayatlaması çöpe atması yok- ortalama kaç satığını bilirsin fırından sürekli tedarik edersin yani ben öyle görüyorum ki öyle istanbulun hot point yerleir gibi olmayan yerlerde bile günde 3-4 kere mal geliyor, belki o metrobüs durağı satıcıları günde 5-6 kere getiriyordur... yer kirası yok. paketlemesi hazırlaması tartması yok. çok cüzi bir belediye harcı (veya adı neyse işte) var. çalıştırdığı adamlara SGK bile yapmıyordur.
buna mukabil pastanede pasta satacak olsanız pasta ustası bin nazla çalışır. 2 vardiya SGKlı eleman çalışır. dekorun süsün olmak zorunda. üstüne 3 gün sonra da satılmazsa bayatlar...benim dediğim %40 dehşetmiş kıyası buna göre idi.
Alamanyanın bi dünya tıka basa patenti var .... oradan gelir elde ediyor.... alamanya patentçidir....
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Yer İmleri