Kalmasa iyi olur. Elimizde full vadeli long var. Sifirlamayalim
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalmasa iyi olur. Elimizde full vadeli long var. Sifirlamayalim
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED kararının DXY endeksi ve DolarTL kuruna pek bir etkisi olmamış.
Benim korkum bizdeki vaka sayısı da üssel artışa geçti, kısa sürede yüzleri binleri görebiliriz.
Ben bugün borsada tepkinin devamını bekliyordum en azından artı açarız diyordum ama şimdi korkmaya başladım, bir kara pazartesi geliyor olabilir.
Borsaya değil ,kendimizi çoluk çocuğumuzu en yüksek düzeyde korumak için kafa yorulması gereken döneme girdik .
vakalar periyodik katlanarak artıyor.iş ciddi. Tanrı hepimizi korusun.
Bir tarafta dolce vita İtalyanlar diğer tarafta tevekkülle yaşayan İranlı mollalar işi ciddiye almadılar
İki ucu b.klu değneğin ortasında kaldık .
Son düzenleme : bahriyeli; 16-03-2020 saat: 08:17.
Ciddi almamaktan kasit ne Berk? Vatandaslarin ciddiye almamasi mi, yoksa otoritelerin mi?
Herkes umreden gelenlerin sadece son partisine karantina uygulandi, otekiler sosyal medyada boy boy ziyaret resimleri verdi diyor.
Isin kotu tarafi da adam zaten virusu kapmis, psilolojisi allak bullak. Ustune insanlar ona sucu yukluyor sanki koronayi o cikarmis gibi.
İstanbul trafiği bugün yol. her yer transit geçiş. diyanet gecen gün hac kayıtları yapıyordu. arabistan almıyor ama biz kayıt yapıyoruz. umre gidişleri sırasında virüs Çin de mevcuttu, gidenlerde gönderende büyük hata yaptı. ilk gelenlerde vaka vardı, diğer 10-15 bin kişinin dün karantinaya alınması faydalı oldu. bu hafta sonu olmadan net bir şey söylemek zor, ama umre kaynaklı vakalar olacağı görülmekte.
Almanya silahını çekti: Koronavirüse karşı devlet destekli 550 milyar Euro kredi
Almanya'da hükümet, şirketlerin finansmana erişiminde sıkıntı yaşanmaması için devlet destekli 550 milyar Euro kredi vereceğini açıkladı. Ekonomi Bakanı Peter Altmaier devlet destekli bu 550 milyar Euro'luk kredi paketinin 'bir başlangıç' olduğunu vurgulayarak "Gerekirse silahımızı yeniden doldururuz" dedi. Bu ALmanya'da tarihin en büyük ekonomi destek paketi oldu
Yer İmleri