Sayfa 236/662 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. https://www.turkiyegazetesi.com.tr/p...-mesaji-970875

Anlamak,algılamak ve kabullenmekte zorlananlar için. Türkiye'deki her olaya Yunanlı gibi bak ondan sonra gel burada yarım aklınla millete ayar vermeye kalkış.

Ondan sonra yersen kendisi Ülke sevdalısı hep bizi düşünüyor millet trol.

Yavaş yavaş yedek nickleri devreye al. Millet uyandı işe yaptıklarını kimse yemiyor buralarda.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Avrupa birliği salt bir hristiyan kulübü değildir Türkiye nükleer gücü olan japonya kadar gelişmiş muazzam kaynakları olan bir ülke olsa bizi yine almazlardı demek ile aynı aklı noksanlığı var.

Fakirleşme cenderesini kırıp verimli müreffeh bir ülke kurarsan basbayağı senin Ab ye alırlar hatta üstüne tapusunu da verirler o seviyeye gelince camilerden hoparlör yerine başka türlü ezan dinleyeceğiz zaten kültür toplumu da olacağız dini hassasiyetlerimiz Avrupa’yı filan rahatsız asla etmez , bu dinler savaşı filan falan hayaldir , 21 yay gerçeklerine uymaz !

Dinler savaşı Peşinde dış politika mı olur Allah’ınızı severseniz para yok verim yok kaynak yok Avrupa seni beden alsın beslesin baksın sana ! Önce kendine çeki düzen vereceksin sıran gelince de gireceksin veya vazgeçeceksin !

3.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Avrupa birliği salt bir hristiyan kulübü değildir Türkiye nükleer gücü olan japonya kadar gelişmiş muazzam kaynakları olan bir ülke olsa bizi yine almazlardı demek ile aynı aklı noksanlığı var.

Fakirleşme cenderesini kırıp verimli müreffeh bir ülke kurarsan basbayağı senin Ab ye alırlar hatta üstüne tapusunu da verirler o seviyeye gelince camilerden hoparlör yerine başka türlü ezan dinleyeceğiz zaten kültür toplumu da olacağız dini hassasiyetlerimiz Avrupa’yı filan rahatsız asla etmez , bu dinler savaşı filan falan hayaldir , 21 yay gerçeklerine uymaz !

Dinler savaşı Peşinde dış politika mı olur Allah’ınızı severseniz para yok verim yok kaynak yok Avrupa seni beden alsın beslesin baksın sana ! Önce kendine çeki düzen vereceksin sıran gelince de gireceksin veya vazgeçeceksin !
    sayın Deniz Ali twitter vb sosyal medya platformlarında her türlü siyasi görüş, düşünce ve analiz vardır. Biz hiss.net forumuna hisse ile ilgili görüş, düşünce ve analizleri okumak için giriyoruz. Sizden borsaya dair yorumları bekliyoruz.

Adam bankalarla ilgili o kadar yazi yaziyor, teknik noktalari veriyor, gorus belirtiyor... sunu yazma, borsaya dair yorum bekliyorum diyorsun.
    Hisse ile ilgili tek bir yazini goremedim. Peki ben sana birsey sorayim...
    Neyse sormuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Adam bankalarla ilgili o kadar yazi yaziyor, teknik noktalari veriyor, gorus belirtiyor... sunu yazma, borsaya dair yorum bekliyorum diyorsun.
    Hisse ile ilgili tek bir yazini goremedim. Peki ben sana birsey sorayim...
    Neyse sormuyorum.
    Adam bankalarla ilgili analiz yapıyor diye girip okuyoruz. Teknik analiz vs yapacak bilgi seviyesinde olsak zaten yaparız. Biz de okuyup öğreniyoruz işte. Bıktık şu siyasi analizlerden artık.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Evet iyi yaziyorsun genelde. Faiz artirimi da borsaya satis getirir. En azindan normalde oyle ama kur faiz degisik-tas-ayni-hamam vs... ne olacagini kestirebilmek zor. Ekonomik teror deniyor yapilanlara. Ekoterorist... bu da benim katkim olsun dilimize. Vay arkadas, yasadiklarimiz aklima geldikce sinirlerim bozuluyor resmen.
    noldu lem sen hala yazıyormusun burda insan biraz utanır
    sende hiçmi gurur yok hani herif gidici diyordun çok emindin
    sinirlerine ve hazımsızlığa soda iyi gelir diyollar tavsiye ederim
    not:bu şahsın söylediği hiçbir şeye itibar etmeyin eğer yüzü olsa burda tek kelime yazmaması gerekirdi
    önceki yazılarına bakın toplumu kutuplaştırması cabası

7.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Avrupa birliği salt bir hristiyan kulübü değildir Türkiye nükleer gücü olan japonya kadar gelişmiş muazzam kaynakları olan bir ülke olsa bizi yine almazlardı demek ile aynı aklı noksanlığı var.

japonya gibi bir güç neden avrupa birliğine girsin ? zaten bizim avrupa birliğine girme sebebimiz ekonomik olarak gelişmek için burayı paravan olarak kullanmak değil mi ?

fakirleşme cenderesinden çıksan zaten neden avrupa birliğine giresin ? sen modern ve gelişmiş bir ülke olsan zaten avrupa birliğine girmek istemezsin ki ?

kültür toplumu olmak camilerden ezan yerine çan sesi dinlemek mi olacak ? kültür okumak, okuduğunu analiz edip hayata uyarlayabilmektir. Bunun imanla, dinle bir ilgisi yok. Avrupa birliğine üye bir tane müslüman ülke var mı ? adamlar seni aday yaptılar çünkü sen onların sınırlarında mültecileri tutuyorsun seni jandarma olarak kullanıyorlar.

Bir kez daha yazıyorum, biz zaten kendimize çeki düzen verip modern bir ülke olabilseydik ey avrupa birliği bizi lütfen al demezdik ve buna ihtiyaç duymazdık. Sen müslümansın, kültürün farklı, dilin, dinin her şeyin onlara ters, ve ayrıca fakirsin birde üstüne üstlük, bu yüzden de avrupa birliği bizim için hayaldir..

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    noldu lem sen hala yazıyormusun burda insan biraz utanır
    sende hiçmi gurur yok hani herif gidici diyordun çok emindin
    sinirlerine ve hazımsızlığa soda iyi gelir diyollar tavsiye ederim
    not:bu şahsın söylediği hiçbir şeye itibar etmeyin eğer yüzü olsa burda tek kelime yazmaması gerekirdi
    önceki yazılarına bakın toplumu kutuplaştırması cabası
    Gidip gelip satasip ceza aldirmak maksadin. Hem satasiyorsun, hem cevap verince sikayet ediyorsun.

Ben niye utaniyormusum, ulkeyi bu hale getirenler ve destekcileri utansin.

Tahmin ettigimden fazla nemalanan, dede ve Arap varmis. Gitmesi icin dedelerin gitmesi gerek anlasilan. Gerci artik o da bir muamma, Arap tavsan gibi urur.

Gitmese bile gercekler destekleyenleri rahatsiz edip kudurtuyorsa benim icin yeterli.

Sayfa 236/662 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •