Artan

14.980,00 9.99 11:29
159,70 9.99 11:29
44,72 9.99 11:29
3,99 9.92 11:30
16,27 8.47 11:30
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 11:30
150,90 -7.88 11:30
3,34 -7.73 11:30
91,10 -7.51 11:30
22,02 -6.93 11:30
Azalan Hisseler

İşlem

3.173.358.415,30 11:30
2.315.467.244,09 11:30
2.311.962.146,00 11:30
2.135.223.518,96 11:30
2.032.690.771,47 11:30
Tüm Hisseler
Sayfa 237/923 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7499 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sayın fibonacci işbtr 100 bin lira olsa işkur satan olur mu sizce Allah aşkına ama işbtr her zaman likit olur 100 bin lirada da alıcı satıcı bulunur. Kaldı ki işbtr 100 bin lira olursa işatr veya işkurunu satan ya kafayı yemiştir bana göre ya da çok çok önemli bi olay olmuş paraya ihtiyaç duymuş mecbur kalmıştır....
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Ali Kütahya Yazıyı Oku
    Çok riskli bir olay gerçekten çok çok riskli mangal gibi yürek ister. Kurucuyu alamayıp işbtr de uçar giderse arkadan bakmak var. Ama illa yapıcam diyorsanız kurucuya zorlardım yerinizde olsam lakin tekrar söylüyorum gerçekten çok riskli işbtr burdan altı haneli rakamlara gitse kimse yadırgamaz. Ama borsa da kurucunun milyonu görme ihtimali yok ki böyle bi rakamı farz edelim bir şekilde gördü kimse satmaz o yüzden nasip bu deyip işin sonuna kadar sabırla beklemek en iyisi gibi görünüyor...
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by Ali Kütahya Yazıyı Oku
    Sayın fibonacci işbtr 100 bin lira olsa işkur satan olur mu sizce Allah aşkına ama işbtr her zaman likit olur 100 bin lirada da alıcı satıcı bulunur. Kaldı ki işbtr 100 bin lira olursa işatr veya işkurunu satan ya kafayı yemiştir bana göre ya da çok çok önemli bi olay olmuş paraya ihtiyaç duymuş mecbur kalmıştır....
    Ytd
    Şimdi siz altı hane yazdınız diye B için 100 bin örneğini verdim..
    Zaten KURUCU ALAN trade için almaz ki.Satmamak için alır..
    Yani kurucuda satış olmayacak diye korkulur mu?
    Zaten beklentimiz satış olmaması.Herkes hissesini alsın kenara çekilsin..
    Buradan kurucu alıp 500 binde satarım diyen var mı?
    Bakın kurucu hissesi alan borsa mantığını siler.Satayım kar edeyim yoktur.Alayım unutayım mantığı vardır..
    Hikayenin efsanesi kurucudayken fiyatını gören yok..
    Sonunda milyonları hedefleyen yatırımcı buradaki fiyatlamayı umursamıyor..
    Bence bu mantık işB dede olmalı.Finale odaklanılmalı..
    Belki hisseler Buradan geri vites yapacak.Umurumuzda olur mu?
    Unutmayın hangi kademeden satarsan sat üzüyor.Hisseler dinlene dinlene katlandılar..
    Pasta büyük..
    Oyunda büyük..
    Kural basit..HİSSEDE KAL PASTAYI YE .
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR...YTD..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Iskur da 360 bınde eşleşme, ısatr de 215 bınde eşleşme, ısbtr de yalandan taban gözüküyor .. Gülelim.... Alırım anaktarını
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Iskur da 360 bınde eşleşme, ısatr de 215 bınde eşleşme, ısbtr de yalandan taban gözüküyor .. Gülelim.... Alırım anaktarını
    Eksik olmuş Iskurda 1 lotta elleşmeden kalan gözukuyor, ...iskura tavan yakışır... Tavan 403,500... Hayırlı olsun diyelim... Hısseler net bir şekilde benım için gerekli mesajı vermiştir... Daha önce sn marslının bu senetlerin kısıtlama gelmeden önceki değerlerini gösteren bir foto atmıştı sayfaya, ben geriye dönük aradım bulamadım bulabilen arkadaşlar varsa atarsa buraya en azından hatırlamış oluruz yada yeni giren arkadaşlara fıkir verir...

Verenin elinden malı kapacaklarmış gıbı duruyor.. Bu ara yapılan taktık hep aynı, özellikle btr de hısse biraz prımlendıkten sonra biraz aşağı sürüp arkasından öğlen seansında açılış seansının üstünde bır fiyata çekiyorlar, bakalım bu defada olacakmı...

7. Kurucu geç bile kaldı..
    Bu B ye A ve kurucu şimdiye 300 üstüne oturmalıydı..
    Şimdi B biraz dinlensin birazda ağabeyler konuşsun..[emoji1][emoji41]
    Ama B yi TERS KÖŞE YAPARLARSA çadır karışır.Bakmayın yazılanlara MİLLETTE MAL YOK..
    Ayrıca sn kwon kardeşim Sn marslının paylaştığı fotada A için yaklaşık 369000 dolar gözüküyordu..
    Eskilerdeki fiyatlamaları yüzbinlerce dolar olan hisseleri kısıtlayıp hiç etmişler..
    Altınları toprağa gömmüşler..
    Basiretsiz banka devranın döneceğini hesaba katamamış..
    AMA BU HAKSIZLIK BİTECEK AZ KALDI İNŞAALLAH..
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..YTD..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taban olursa 1 lot daha atarım cebe gucumuz anca btr ye yetiyor ... Diğerleri aştı bızı, ıskur ve Atr sahipleri by oldu yakında bıyıklı akabinde yabancı olurlar ..

Sayfa 237/923 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •