Sayfa 2378/2384 İlkİlk ... 1378187822782328236823762377237823792380 ... SonSon
Arama sonucu : 19065 madde; 19,017 - 19,024 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    ·
    1 sa
    Trump'un TSİ 14:00'te bir açıklama yapacağı belirtilmişti, ancak bu açıklama akşam saatlerine, TSİ 21:00'e ertelenmiş durumda. Trump'ın bu akşam yapacağı açıklamanın içeriği henüz netleşmemiş, fakat Rusya-Ukrayna görüşmeleriyle bağlantılı olabileceği speküle ediliyor. Bir diğer ihtimal sağlık durumu ile ilgili..
    Açıklamanın niye ertelendiği de açıklanmadı
    @erefefik

2. Yılmaz TUNÇ
    @yilmaztunc
    ·
    1 sa
    CHP İstanbul İl ve Kurultay Delegesi tarafından İstanbul İl Kongresindeki usulsüzlük, menfaat temini iddiaları ve seçmen iradesini etkilemeye yönelik ileri sürülen eylemler nedeniyle İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesinde açılan davada verilen ara kararla;

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İstanbul İl Kongresinde seçilen İl Başkanı, İl Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri ile İl Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerinin tedbiren görevlerinden uzaklaştırılmalarına, il başkanı, il yönetim kurulu, il disiplin kurulu yetkilerini kullanmak üzere tedbiren geçici kurul görevlendirilmesine, 39. Olağan Kurultay süreci kongre takviminde yer alan seçim çalışmalarından yalnızca İstanbul İl Örgütünce yapılacak ilçe kongreleri ve İl Kongresi seçim işlemlerinin tedbiren durdurulmasına karar verilmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İstanbul İl Kongresi delegelerinin tedbiren görevden alınmaları talebi ve İstanbul İl Kongresinde alınan tüm kararların hükümlerinin tedbiren durdurulması talepleri reddedilmiştir.

Mahkeme tarafından kabul edilen kararlar yönünden HMK 394. Maddesine göre itiraz yolu açık olup, kararın reddedilen kısımlarına yönelik HMK 391. Maddesi uyarınca İstanbul Bölge Adliye Mahkemesine istinaf yasa yolu açık olmak üzere karar verilmiştir.

Mahkeme tarafından verilen ara karar, yargılama süreci boyunca doğabilecek telafisi güç zararların önlenmesine yönelik ihtiyati tedbir niteliğinde olup, nihai bir hüküm teşkil etmemektedir. Yargılama süreci devam etmektedir.
    @erefefik

3. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

“Her kim bu süreci baltalamaya çalışırsa bunun faturasını öder.

Kürtler nerede yaşarsa yaşasın bizim kardeşimizdir. Kimse bizi birbirimizden ayıramaz.”

Olanlar bununla ilgili. Komisyona katılıp, ipe un seren Akp idi. Mesaj yerine ulaşmış. Diyor ki: Okudum,anladım,onaylıyorum.
    Olanlar Chp'ye olumlu yansır. Tasfiye olması gerekenlerin tasfiyesi hızlanır.
    @erefefik

4. Devlet Bahçeli, yeni bir yazılı açıklama yaparak Cumhuriyet Halk Partisi'ni hedef aldı: "CHP havlu atmış, siyasi komaya girmiştir. CHP'nin sonu karanlık, itibarı sıfırdır."
    @erefefik

5. Tanju ÖZCAN
    @tanjuozcanchp
    ·
    30d
    İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından 2 yıl önce yapılmış İstanbul İl Kongresi'nin iptali anlamına gelen ihtiyati tedbir kararı, Anayasamızın açık ihlalidir. Zira; siyasi parti kongreleri Yüksek Seçim Kurulu adına İl ve İlçe Seçim Kurulu Hakimlerinin gözetiminde ve denetiminde yapılır.

Yüksek Seçim Kurulu ve onun adına görev yapan İl ve İlçe Seçim Kurullarının kararları kesindir. Bu kararlar başka bir mahkeme tarafından temyiz mercii gibi hareket edilerek sorgulanamaz, iptal edilemez, tedbir veya başka bir isimle askıya alınamaz. Eğer YSK, kurul olarak bu haksız ve hukuksuz karara müdahil olmaz ise, Türkiye'de yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir seçim veya referandum herhangi bir mahkeme tarafından iptal edilebilir.

Tuz artık fazla koktu
    @erefefik

6. ORHAN BURSALI
    @ORHANBURSALI
    ·
    5d
    2017 referandumu da iptal edilmeli.. dolayısıyla akp nin kazandığı tüm seçimlerde yok sayılmalı.. bu yol açılmıştır. YSK diye bir kurum palavradır.
    @erefefik

7. İbrahim ÖZKAN
    @ibrahim_ozkan61
    ·
    28d
    Anayasa Madde 79: Yüksek seçim kurulu kararları üzerine başka bir mercie başvurulamaz.
    @erefefik

8. Son dakika

CHP eski genel başkanı Hikmet Çetin:

Ben halen CHP ile MHP'nin koalisyonunun çok başarılı olacağına inanıyorum.
    @erefefik

Sayfa 2378/2384 İlkİlk ... 1378187822782328236823762377237823792380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •