Sayfa 238/262 İlkİlk ... 138188228236237238239240248 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    eline sağlık dostum hektaştan güzel ekmek yedim şu 2-3 günde. süper tespitti teşekkür ederim
    Eyvallah güle güle harca.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eyvallah güle güle harca.
    piyasayı bu kadar iyi okuyan fazla insan yok dostum. bunu abartarak söylemiyorum. burada paylaştığın bilgilerden kendine strateji çıkarabilen iyi kar eder.
    sağol varol
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. En çok hoşuma gidende TV lere çıkanlarıngeçen sene DOLAR rallisi bu sene ENFLASYON rallisi demesi.Olumlu bir hikaye olmadığında bile ülkeye zarar veren iki durum bile piyasada olumlu fiyatlanıyor sonra ismi RALLİ oluyor.
    soru şu kontrollü borsa olmasa bu hareketler olurmuydu.
    dün gelen haberle ihracatçı şirketlere normalde satış gelmesi gerek seanslık hareket oldu varmı o konu hakkında yorumlama yapan TV de uzman , şimdilik yok neden çoğu kurum pozisyonda hedge pozisyon bunlar , bu yüzden şu 20-30 günlük işlem gününde dikkatli ve temkinli olunması gerek pozisyonların hedge durumuna göre .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. NEBATİ: BIST 100 ENDEKSİ DÜN TARİHİNİN EN YÜKSEK KAPANIŞINI GERÇEKLEŞTİREREK BİR REKORA İMZA ATTI, PİYASALARIMIZDAKİ GÜVEN VE İSTİKRAR İKLİMİNİ GÜÇLENDİRECEK ADIMLARI ATMAYA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

sonra bakan bey bile bunu olumlu olarak demeç veriyor.
    yazık ne yazık sanki .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    En çok hoşuma gidende TV lere çıkanlarıngeçen sene DOLAR rallisi bu sene ENFLASYON rallisi demesi.Olumlu bir hikaye olmadığında bile ülkeye zarar veren iki durum bile piyasada olumlu fiyatlanıyor sonra ismi RALLİ oluyor.
    soru şu kontrollü borsa olmasa bu hareketler olurmuydu.
    dün gelen haberle ihracatçı şirketlere normalde satış gelmesi gerek seanslık hareket oldu varmı o konu hakkında yorumlama yapan TV de uzman , şimdilik yok neden çoğu kurum pozisyonda hedge pozisyon bunlar , bu yüzden şu 20-30 günlük işlem gününde dikkatli ve temkinli olunması gerek pozisyonların hedge durumuna göre .
    birçok tahtada seninde grafiklerine benzer şekilde yön yukarı devam ediyor diye görüyorum dostum. ne zaman ki bademspor yön aşağı olsun kararı verir hisseleri de satarlar diye düşünüyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    birçok tahtada seninde grafiklerine benzer şekilde yön yukarı devam ediyor diye görüyorum dostum. ne zaman ki bademspor yön aşağı olsun kararı verir hisseleri de satarlar diye düşünüyorum
    Badem spor borsayı tatile çıkardığında hareket sert olacakdır.
    kurumlarda ona göre hedge olmuş durumda şuanda ,
    %60-70 pozisyon taşıyan kurumlar mevcut.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. İngilterede enflasyon son 30 yılın zirvesinde orada neden ENFLASYON rallisi yok
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Algılarla hareket etmeyin , gerçekleri görerek doğru strateji ile hareket etmeye çalışın.
    Kasa kaybetmez unutmayın.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 238/262 İlkİlk ... 138188228236237238239240248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •