Gecmiş sayfaları kurcaladım , yataş gayet güzel bir şekilde son 3 yıldır bilanco zamanı yükselmiş sonrasında düzeltmesini yapmış. bu bazen yuzde 10 bazen yüzde 15 düşüşle olmus . yataş şirket bilanco hedeflerini yaptıkca aracı kurumlardan bazıları hedef fiyatlarını hep yükseltmiş. şimdide 33 tl civarı hedef vermişler bu rakamlar gecmiş sayfalarda var aracı kurumların sitelerinde de var.
Araştırmadan okumadan işlem yaptıgın kuruma sormadan grafigine baktırmadan şirket ne yapıyor bilmeden bilanco acıklandıgı zaman 27 den aclısda atladıysan hisseye elbette tahtadaki kurnazlarla baş etmen oldukca zor olur...
YAVAŞŞŞ YAVAŞŞŞŞ YATAŞŞŞŞŞŞŞ
TÜRKKİYENİN İYİ Kİ YATAŞI VAR (yataşın reklam sözü)
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlerime dayanmaktadır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
sn ROMEO yataş temettü verecek mi bilginiz var mı
Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer
Grafiğe bakıyor musun? Neye göre cahil olduğum yorumunu yapıyorsun? Ben senin şahsına bir lafmı söyledim ki hakaret ediyorsun be ahlaksız HERİF!!!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıda boka sardı demekle cahillik yapmışsın zaten.senin gibi sitelerde yorum yapip sonra milleti panikleten tipler var.bi arkadaş senin yorumunu görüp kağıt düşecek sanırım boka sardı diyor birisi dedi.bende bu sebeple sana cevap yazdım.boyle yorum olmaz onu söyleyeyim sana.hedefine er geç gider yorum yapıyorsan da teknik olarak surayi görebilir dersin.hic bir teknik açıklama yok.senin de burda ifade özgürlüğünün var tabiki ama bunu yaparken dikkat etmen gerekiyor.ahlaksiz sensin bu arada cahil o kadarda ağır değildi bence
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahlaksızda kesinlikle sensin ve cahilde sen olmalısın ki cahil lafının kötü ve aşalıyıcı bir laf olduğunun bile bilincine erememişsin yazık. Ben senin ezbere yataya sardı demen gibi ezbere boka sardı demedim. Senin yataya sardı demenden kastın ne bilmiyorum ama hisse teknik olarak 12.50’lerden yükselen kanalın altına sarkma yaptı o sebeple boka sardı dedim. Malesef bana göre teknik olarak hala kanalın içine girmiş değil.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa cahili dedim sana.genel anlamda cahil demedim.borsadan bı bok anlamamak hiç bir şeyden anlamamak değil.Sadece yorumlarını tekniğe ve temele bağla sana tavsiyem o.burda anlamayan birisi senin lafinla panik yapar.cahilsen de susssssssssssss
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri