Sayfa 238/1005 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop LII

1. Vioptan koseyi dönen birini şahsen tanıyorum (2018 deki dolar rallisinde, orada ben sorttan battim. Mesleki deformasyon diyelim.). Foreksten olmayan para ile dolar milyoneri olma şansını kıl payı kaçırdım(2021 deki dolar rallisinde). Avucumun içindeydi o kadar soyleyeyim. Bu işler biraz nasip işi. Kismette yoksa ağzınla kuş tutsan olmaz. Mesela bugün traktore koltuk aldim uydurana kadar imanım gevredi. Başkası olsa alır 5 dakikada takar. Benim iş iki saat sürdü bahceye geldim agaclar hastalanmis. Kisa kadar yapabilecegim hicbir sey yok. beceriksiz biri de değilim ha. Kendimi bildim bileli eşek gibi çalışıyorum. Olmayınca olmuyor. Mezarlığa falan da isemedim cenabet de gezmedim. Kimsenin günahına da girmemeye çalışıyorum ama böyle işte . Yazmasam catlayacaktim aqua. İdare edin. ;)

Söyleseydin gelir takardık.
    Elimiz takım tutar.
    Porsuğa işeyip döndük..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Söyleseydin gelir takardık.
    Elimiz takım tutar.
    Porsuğa işeyip döndük..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Taktım abi. Kurtulamadı benden.
    Porsuga işedim deyince biz öğrenciyken bi adam vardı her sabah porsukta yuzerdi o geldi aklima. Bi dahaki gelişinde haber ver. Sana bi çay yapayım.

4. Hükümet ister borsasını ister kkm deki paranın fiziki altın yada dolara gitmemesi için elinden gelen her şeyi yapar. Bu şartlarda yatırım aracı olarak borsa olmak zorunda onlar açısından. Hükümetin eli güçlü değil. Yazın yediğim hurmalar kışın bir yerini tırmalar sözü geçerli. Ağa ve damadının verdiği hasar öyle kolay kolay çıkmaz.

ALARM ALARM ALARMMMM

Son dakika..

Palanın fırlattığı ASTOR stratosfere an itibariyle çarpıp geri sekti. bakalım tek parça halinde geri inebilecek mi. ?

az sonraaa..

bizi izlemeye devam edin.

kaynak : NASAFİLİX haber.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Vioptan koseyi dönen birini şahsen tanıyorum (2018 deki dolar rallisinde, orada ben sorttan battim. Mesleki deformasyon diyelim.). Foreksten olmayan para ile dolar milyoneri olma şansını kıl payı kaçırdım(2021 deki dolar rallisinde). Avucumun içindeydi o kadar soyleyeyim. Bu işler biraz nasip işi. Kismette yoksa ağzınla kuş tutsan olmaz. Mesela bugün traktore koltuk aldim uydurana kadar imanım gevredi. Başkası olsa alır 5 dakikada takar. Benim iş iki saat sürdü bahceye geldim agaclar hastalanmis. Kisa kadar yapabilecegim hicbir sey yok. beceriksiz biri de değilim ha. Kendimi bildim bileli eşek gibi çalışıyorum. Olmayınca olmuyor. Mezarlığa falan da isemedim cenabet de gezmedim. Kimsenin günahına da girmemeye çalışıyorum ama böyle işte . Yazmasam catlayacaktim aqua. İdare edin. ;)
    alper forumdaki en uzun yazın len :-))

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ALARM ALARM ALARMMMM

Son dakika..

Palanın fırlattığı ASTOR stratosfere an itibariyle çarpıp geri sekti. bakalım tek parça halinde geri inebilecek mi. ?

az sonraaa..

bizi izlemeye devam edin.

kaynak : NASAFİLİX haber.

Astoru ben de sortlayacam da önce bi yukarı yapar gibi geliyor. Yoksam yanılıyor muyum?

alternatif para kazanma yöntemlerinden biri twitterda takipçi kasmak.

hesap ingilizce ise takipçi başına 1 dolar veriyorlar.

tr hesap ise takipçi başına 1 tl.

100 bin takipçi kas.. sat gitsin mk 100 bin $

Sayfa 238/1005 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •