Sayfa 238/343 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by dermite Yazıyı Oku
    Tahminlerim:
    -İlk 2 ceyrek FAVOK (kur ile ilgili diğer gelir gider düzeltme yapılmış haliyle): 19'ar milyondu.
    -3.ceyrekde bu rakam 29 milyondu.
    -3.ceyrekde düşük maliyetli stokların etkisi vardı.
    -4.ceyrekde ~25 milyon TL FAVOK yaparsa.... faiz gideri sonrası 20 milyon TL kalsa..
    -İlaveten de kur değişiminde +7 yazsa..
    -net kar etkisi 27 olur.. vergi de dusersek toplam 12 aylık karı 40 gibi bir yere ulaşabilir... (Sermayenin 1,2 katı).
    seneye 0,75 gibi bir temettü kararı cıkabilir.. (maksimumu dağıtmazlar.)
    bizi yanıltma bakab.

Ben kanaatkarım 50 kuruş temettüye fitim, üstüne itirazım olmaz...:yahoo:
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

2. Yine stabile döndü, böyle giderse yıl sonuna kadar 4,60-5,00 aralığında gider gelir, Alnus efendi ortalarda yok, hisse debelenmeye başladı yine,

3. bilanço da iddalıyım arkadaşlar
    beklentilerin üzerinde gelecek kar
    3. dönem euro ortalaması 6.57
    4. dönem bügün dahil 6.43
    ortalama euro kur degeri
    dönemsonu bu ortalama 6 gibi olur
    dönemsel ciro artışı olarak 4. dönem bakab için bereketli
    ben ciroyu 130-140 arası bekliyorum

4. Bir arkadaş vardı Puma, 2,5 milyon TL.param var diyordu, ne oldu bu arkadaşa ya? hani hisse alıyordu? sürpriz yapacaktı öyle diyordu,

5. Bunlar şimdi kasadaki bankadaki paraları ile gidip EUR-USD borçlarını falan ödemişlerdir olur ya, Eur alacakları da artmışsa bu sefer alacaklarından dolayı kur farkı zararı yazarlar, Borçlarını azalttıkları için kur farkı geliri-Finansal gelirler kalemi beklediğimizin dışında azalarak gelebilirde, hani olurmu olur, burası BAKAB, her an herşey olabilir:)

6. Böyle birşey olursa akılsızlıklarının, beşiriksizliklerinin, beceriksizliklerinin cezasını hep beraber çekeriz, nerden aklıma geldiyse şimdi:)

7. Lafı uzatmayayım şaka bir yana ben iyi bir kar bekliyorum 2018 sonu itibari ile, yap hamleni BAKAB artık,

8.  Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Bunlar şimdi kasadaki bankadaki paraları ile gidip EUR-USD borçlarını falan ödemişlerdir olur ya, Eur alacakları da artmışsa bu sefer alacaklarından dolayı kur farkı zararı yazarlar, Borçlarını azalttıkları için kur farkı geliri-Finansal gelirler kalemi beklediğimizin dışında azalarak gelebilirde, hani olurmu olur, burası BAKAB, her an herşey olabilir:)
    Ben bir miktar açık pozisyonun (%10-15 gibi) bu fiyatlardan kapatılmasının doğru olacağını düşünüyorum. Zaten hepsini kapatma ihtimali yok.Bilançoda kar 2-3 milyon düşük olsun bir önemi yok.

Sayfa 238/343 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •