Petrolü kripto para ile mi sattılar yani, dolayısıyla Btc gücünü işidden mi almış oldu?
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrolü kripto para ile mi sattılar yani, dolayısıyla Btc gücünü işidden mi almış oldu?
genelde ocak ayında saglam düzeltmeleri görülüyor. bu sene bakalim ne olacak
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya sanki bana öyle geliyor. 250 dolar civarı BTC bitik gibiydi. Bunlar başladı petrol sattıkça parasını dolar la yolla mı dediler. Hiç zannetmiyorum. Bir şekilde btc aldılar belki sonra harcamaları da oldu ama hep extra btc talepleri oldu. Eee dünyada da katıldı talebe sonra. Ne zaman bittiler talep kalmadı. Şimdi sanki bu istiflenenleri demirbaşları bozuyor bence. Ben öyle seziyorum.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
işid veya başka yasadışı bir grup sanal paralar ile iş yaptıysa mutlaka arz ve talepleri coin fiyatlarını etkilecektir. Ama işin özü değilde detayı bu olabilir bence. Bu sanal para sahipleri tüm dünyadaki insanlar kimisinde milyon dolar kimsinde bizim gibi mütevazi miktarda. Ben şahsen uzun vadeli düşündüğümde sanal paraların şuan için biteceğine veya çok ciddi zarar göreceğine inanmıyorum.
Şuan bence G. Kore de Btc hakkındaki olumsuz haberler, BTC 'nin Amerikan borsalarında işlem görüyor olması, sanal paraların çalınma olayları, bazı ülkelerin sanal paralar hakkında olumsuz karar almaları vs. kısacası yaşanan tüm olumsuz şeyler ne olursa olsun Sanal paraların gücü çok fazla. Sanal paralar çok kısa sürede muazzam güce ulaştı olayı tersine döndürecek bir şeyinde çok güçlü olması lazım. Ben şu aşamada sanal paraların sonunu getirecek bir olumsuz durum görmüyorum. Şuan deyim yerindeyse tepede eşekler tepişiyor olan altta olan bizlere oluyor. Yapılacak en doğru şey bana göre sessizce ve çok da moral bozmadan sarsıntının son bulmasını beklemek olacaktır. O zaman Btc kaç dolar olur bilemem ama şuna inanıyorum ki 20.000usd leri çok güçlü bir şekilde geçilecektir.
Evet sanal paralar şu ara sağlam bir yumruk yiyorlar ancak bu nakavt etme değilde kaş açılması şeklinde...
Arkadaşlar Telegram kullanan varsa ,
Yeni çıkan LİNO coin için tek yapmanız gereken ekranda çıkan kodu Lino telegram grubuna **** yapıp oraya yazmak. Anında 20 LNo geliyor MEW walletinize..
https://referral.lino.network?code=Pnj790XV
BTC günlük...
YTD...
https://invst.ly/6deal
Yer İmleri