Sayfa 239/331 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dolar bazında 3 ayda 3 kat gitmiş, 10 kat 100 kat mı gidecekti? Tahtacı önce bi elindeki malı yedirsin, 1.6 dolardan mallananları aşağılardan kustursun sonra yine gider.

ytd
    Çarpanları uçuk kaçık değil, BIST in en abuk hissesi de değil bence, zaten böyle olmadığı için tabandan ciddi bir alım geldi. Ne şirketler ne bilançolari nasıl karşılıyor,ismen takdir edersiniz ki bu kadar kolay oyun oynanmamasi kadar büyük bir şirket. Bugün -3,-5 belki yine taban kapatabilirdik ama bu kadar kaldırıp kaldırıp vurması bunu özellikle yapması sinir bozucu idi. Bunu uçuk kaçık sirketlerde bile böyle vahşi görmüyorken adam göz göre göre yaptı, bakalım ben spk ya umudum olmasa da öğlen tabandan kaldırıp tekrar yigdigi işlemle ilgili başvuruda bulunacağım,kılıfı hazırdır ama olsun içimde kalmasın.

2. Çarpanları buradan bile hala güzel de, 50 centten alan vatandaş realize olmak istiyorsa hektaş'takine benzer bir senaryo ile karşılaşma ihtimali var. Sepet yapanı üzecek bir şey yok tabi. Tahtacı yedirdikçe sepetçi alır... İleride de sepetçi yedirir başkası alır. Ama bu mevzunun aylar yıllar sürme ihtimali var. Belki de fake atıyordur, buradan bi 3 kat daha sürer. Hekktaşın fk sı neyi de çok kötüydü bunun oradan avantajı var bari.

3. Sağlam çaktılar. Herkese iyi geceler.

4. Yıllar sürmez de, genel trend devam ederse birkaç aylık bir düzeltme yapabilir.

ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Çarpanları buradan bile hala güzel de, 50 centten alan vatandaş realize olmak istiyorsa hektaş'takine benzer bir senaryo ile karşılaşma ihtimali var. Sepet yapanı üzecek bir şey yok tabi. Tahtacı yedirdikçe sepetçi alır... İleride de sepetçi yedirir başkası alır. Ama bu mevzunun aylar yıllar sürme ihtimali var. Belki de fake atıyordur, buradan bi 3 kat daha sürer. Hekktaşın fk sı neyi de çok kötüydü bunun oradan avantajı var bari.
    Ben sepet yapmıyorum patrik ağabey ama üzülmüyorum da. Yanlış mı yapıyorum?

6.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Ben sepet yapmıyorum patrik ağabey ama üzülmüyorum da. Yanlış mı yapıyorum?
    Maliyetinin nerede olduğuna bağlı. 6 ay önce alanın sıkıntıya girmesine gerek yok. 1.5 dolardan falan girenler belki bir süre üzülebilir. Psikoloji herkeste farklı işliyor.

10% eksiye girince dağları deviren de var, 50% 80% düşüşler olurken merak edip portföyüne bakmayan da.

ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Yıllar sürmez de, genel trend devam ederse birkaç aylık bir düzeltme yapabilir.

ytd
    BIST ile korele biraz yükseliş bakalım ben THY bilançosu,Sasa geri alımı ile endeksin kısa bir süre nefes alacak ivme tutacağını düşünüyorum. İsmen de çok ciddi lotlar alındı tabanda,çoğu tepkiye alsa da bu kadar güçlü oyuncular da malını yükseltmek için güç deneyeceklerdir,bu kapanışı hazmedecek pozitif bir seans ihtiyacımız olan hissedeki hacim ve tepkiler bir süre daha dikkatleri üstüne çekeceklerdir.

8. Ağustostaki mum çok fena duruyor

ytd

Sayfa 239/331 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •