Aşağıdaki reddit forumunda ardyz hakkında paylaşılan iddiaların doğruluğu konusunda şirketi uzun süredir takip eden paydaşlarımızın yorumlarını merak ediyorum.
https://www.reddit.com/r/Yatirim/com...%C4%B1m%C4%B1/
Aşağıdaki reddit forumunda ardyz hakkında paylaşılan iddiaların doğruluğu konusunda şirketi uzun süredir takip eden paydaşlarımızın yorumlarını merak ediyorum.
https://www.reddit.com/r/Yatirim/com...%C4%B1m%C4%B1/
Okudum hepsini merak etmeyin.
Kısaca patronun kendi hisselerinin cogunu sattiktan sonra hisse fiyatini bilerek baskilamak icin bu bedelli kararını aldigini yazmis. Ayrica bilancolarin saibeli bir sekilde iyi oldugunu vs. gibi şeyler
Hepsinin boş laf oldugu son 2 senede hissenin bilanco performansı ve borsadaki performansı ile tescil edilmiş oldu.
Ayrica şunu söyleyeyim patronun hisse satis fiyati ortalama 5 tl. O hisselerini sattiktan sonra 65 tl görüldü ve suan 38 tl.
Bu şirket 2 yıli arzdan once olmak üzere 6 yıldır %100 uzerinde buyuyor. Muhtemelen bu yılda yine %100 uzerinde buyuyecek ve bunu 7 yila tasiyacak. Sizce bist te bu performansı gosteren baska bir şirket var mı?
Bilmiyorum aradiginiz cevaplar bunlar miydi ama gercekler bu şekilde.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
böyle gereksiz hususları buraya taşımanın hiçbir alemi yok. bedelli muhabbeti zaten belli. diğer hususların doğru olmadığını zamanla şirket gösterdi zaten neyin yorumunu yapalım. yüzde 50 kar marjına güvenmemiş altında birşey aramış, kar marjı bak nerelere gelmiş... barolar birliğinde işe girmişte şöyle olmuş böyle olmuş.. e ne güzel işte bir açığı görüp üzerine gitmiş... bir da yandaş işi var... bu kimin yandaşı... baroları birliğinin yani dolaylı olarak muhalefetin mi....yoksa hükümetin mi.... kimin yandaşı bir karar verin..... ardyz yi buraya taşıyan yalnızca performasıdır... daha ileriye de gidecekse bu da göstereceği performansla olacak... ki biz de iyi performansının devam edeceğini umuyoruz ki buradayız
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp bu cevabı yazdığınız için. Malum kimse parayı ağaçtan toplamıyor. 3-4 aydır ciddi zararım var ve enflasyon yüzünden de diğer bir zarar ekleniyor. Parayı unutup bekleyeceğiz artık. Tekrar mesajımı içimde bulunduğu durumu da göz önüne alarak nazik cevabınız için tekrar teşekkür ederim.
Eski camlar bardak oldu,artık yeni şeyler söylemek lazım.
Hedef,mümkün olduğu kadar maliyet düşürmek olmalı.
Yer İmleri