Sayfa 24/651 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 185 - 192 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Ek 10246
    Günlük grafik
    1) 0,66 çok önemli
    2) Hacim yüksek
    3)En önemlisi ne kadar samimiler
    4)Günlük hedefler grafikte siyah hatlar bir günde gitmez malumunuz
    5)dün akşam kapanış seansında alayım dedim nasip olmadı bugün aldım
    6)Temennim maliyeti yüksek arkadaşların zararını çıkarması
    7)2,10 dan ve 1,20 den almıştım kısa stoploss yapmıştım
    8)Bmeks'İ bu fiyatlardan almak da nasipte varmış
    Stop- loss nedir biliyorsun hatta yapmışsın, bu kadar analiz yapabiliyorsun ama eşleşmeden kalan artı mı olsa yoksa eksi mi olsa iyi diye ortaya soru atıyorsun!

Hakikaten burası kurtlar vadisi olmuş!
    Haber gelmeden birilerinin gazına gelip atlamayın derim.

Alıntı Originally Posted by bsenel Yazıyı Oku
    Stop- loss nedir biliyorsun hatta yapmışsın, bu kadar analiz yapabiliyorsun ama eşleşmeden kalan artı mı olsa yoksa eksi mi olsa iyi diye ortaya soru atıyorsun!

Hakikaten burası kurtlar vadisi olmuş!
    Haber gelmeden birilerinin gazına gelip atlamayın derim.
    Arkadaşım ben YİP pazarından anlamam bende derinlik yok eksi artı konusuna gelince bilmemek ayıp değil ve inan ben kurt değilim kurtlar sofrasında biz olsak olsak kuzu oluruz

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3. Düşünce ( Ağlama duvarı ve sataşma duvarı ), Çıkınca ( Sevinç duvarı ve sataşma duvarı ) Değişmeyen tek şey sataşma...Şuan tek düşüncem bu çıkışın olumlu bir haber ayağının olması yoksa önceki yükselişlerden bir farkı olmaz...

...........
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

...........

6.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Arkadaşım ben YİP pazarından anlamam bende derinlik yok eksi artı konusuna gelince bilmemek ayıp değil ve inan ben kurt değilim kurtlar sofrasında biz olsak olsak kuzu oluruz

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kimse kuzu olmasın. Ama durum biraz garip geldiği için yazmak zorunda hissettim.
    Ben de yükselmesi için bekliyorum. Ama bu hareketini beklenen hareket olarak değerlendirmiyorum. Umarım kimse gaza gelip atlamaz.
    Bol kazançlar herkese.

............

8. VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 24/651 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •