Sayfa 24/417 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 185 - 192 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    ben ykgyo dayım hala sen çıktın mı kardes hayrını gör inşAllah

bu arada nokta yorum yapmışız itibar puanı vermemişsiniz arkadaşlar
    itibar dediğin, grafikçinin içinde olur jackal65.. içinde oldumu anlarsın nasıl birşey olduğunu.. ama ben yinede veriyorum dışsal itibarını..

2.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    itibar dediğin, grafikçinin içinde olur jackal65.. içinde oldumu anlarsın nasıl birşey olduğunu.. ama ben yinede veriyorum dışsal itibarını..
    Sagol kardes ama espri mevzusu vardi ykgyo da ahtapit diye birine laf yolladim yanlis anladin sanirim beni

3. Seavoice orhan beyin konusması nereden twitterde yok acaba engelledimi beni?

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 1 milyon lota 700 bin cash vrrm demistim patrona yönetime girersem Orhan bey lede iletişime grcz...

5. Video daki anlattığı bilgilerde epey kaydedeğer tskler şirketin rolüde piyasada epey bir ciddi günde 3200 ton TC de %8 lik etki az degilmis gercekten bilmiyordum tskr ederim bakış açımı etkiledi ama sadece şu adı bile beni para riske etmeye yetiyor tabi ki düşük maliyetlerle elbet, MERKO kop da gel oğlum... Bir not patrondan yönetim kurulunda 2019 u işaret etti YTD biz de zaten longcuyuz herkese iyi seyirler...Para gelir gider itibar bi giderse....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by lucky7 Yazıyı Oku
    Video daki anlattığı bilgilerde epey kaydedeğer tskler şirketin rolüde piyasada epey bir ciddi günde 3200 ton TC de %8 lik etki az degilmis gercekten bilmiyordum tskr ederim bakış açımı etkiledi ama sadece şu adı bile beni para riske etmeye yetiyor tabi ki düşük maliyetlerle elbet, MERKO kop da gel oğlum... Bir not patrondan yönetim kurulunda 2019 u işaret etti YTD biz de zaten longcuyuz herkese iyi seyirler...Para gelir gider itibar bi giderse....

kopta gel şaban versiyonu vakfn avgyo ya benzermi acep

7. Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 24/417 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •