Sayfa 23/417 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 177 - 184 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1. Eskiden mühendis Orhan twitter dan tarla fotografları atar bilgi verirdi bu yıl ne foto ne soruma cevap malesef durumlar flu net degil ...

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yunanlı ortak kâr için yönetim kurulunda bizans oyunu yok desede kesin kötü bi koku var adamlar havasından suyundan faydalansada para bu,burda hep zarar ,borc malesef...Patronunda bi ayağı dışarda buraları ne derece takıyor bilemem şirketide hazır bulmuş neyse bu kadar yetsin ben atın adı gibi Merko adı hoşuma gidiyor ...

3. Sökede de kan kusturdular topladık ne zaman kredi alacaklar şirketi değerli kıldılar 1 den 3 e gitti 2.5 dan çıktığımızda nicktendir belki deyip unlucky i lucky7 yaptık Amerikalıların üslerde 7 gün açık lucky7 store ları vardı içecek satan adımda Uğur hikaye bu...

4.  Alıntı Originally Posted by lucky7 Yazıyı Oku
    Tahminleri alalım beyler nedir beklentileriniz ? Sn jackhal siz kulağı kesikmisiniz ortada bi leş mi var havayı en iyi siz kokladınız nedir beklentiniz ...Müşteri velinimetimizdir iyi mal az para YTD...

tamamen grafik kardeş ben bile giremedim ykgyo daydım ama girsem 1.49 dan vermiştim kısa gün karı

5.  Alıntı Originally Posted by Cak76 Yazıyı Oku
    . Jackal ile ykgyo da beraberdik. Ama ben bugün ayrıldım. Merko ya girdim
    ben ykgyo dayım hala sen çıktın mı kardes hayrını gör inşAllah

bu arada nokta yorum yapmışız itibar puanı vermemişsiniz arkadaşlar

6. Jackal ben de 2.75 den verdim. Belki girermişim bilmiyorum ama merko elimde kötü patladı . 1.41 den aldım

7.  Alıntı Originally Posted by Cak76 Yazıyı Oku
    Jackal ben de 2.75 den verdim. Belki girermişim bilmiyorum ama merko elimde kötü patladı . 1.41 den aldım
    Kardes demiatim grafikte 1.50 yi gorur diye tekrar gosterirler bence rahat ol ama pahaliya almissin mali ucuza alcan ki iyi satasin

Ykgyo da anlamadigim kadar mal aldi metri sirketin yarisi adanlarin elinde o yuzden vermedim ama psi merak ediyorum napacaklar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by lucky7 Yazıyı Oku
    Eskiden mühendis Orhan twitter dan tarla fotografları atar bilgi verirdi bu yıl ne foto ne soruma cevap malesef durumlar flu net degil ...

video atmış.. ilaçlıyoruz diyor hijyen diyor ne desin daha..

https://www.youtube.com/watch?v=xdu9AKdDoPk

Sayfa 23/417 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •