Sayfa 24/298 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 185 - 192 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. bir arkadaş da yazmış ben de kısaca yazayım bu açıkçı kimdir bu açıkcılar daha çok aracı kurumlardır bunlar şirketin borsaya çok karışmadığı yada patronun ilgisizliğinden yararlanıp ellerinde olmayan lotlar ile açığına satış yaparlar hisse düşer ama bunu yapmadan alımda yazarlar alt kademelere bu arada bizim gibi kyde satarsa süper olur %5-10 15 alttan lotları alır yerine korlar geçen 4 milyon hacim oldu takaslara bakıldığında nerdeyse alan kadar satan olduğu sadece 400 bin lot fazladan satış vardı işte o açıkçıların sermayesiz kazandıkları net para bir günde hesaplayın 400bin x 1.95 desek siz hesaplayın karı ne yapacağız bence spk ya şikayet olur elimizdeki lotlara sahip çıkma oda olur ha aklıma geldi bunlar eğer alttan alamazlarsa sizden kiralamak isteyeceklerdir sakın vermeyin derim bunda iyi olur ben bilgiğim kadarıyla yazdım bu hisse 3,00den halka arz olmştur o kadarda değil kar var korkmak mantıksız olur

2. fırsat vermeyin açıkçılara altlara alım emri vermek onlara fayda size değil para kazanamaz yada açık sattıklarını yerine koyamazlar ise spk nın çok büyük yaptırımları var bu riske giremezler dik durum bu hisse bizim

3.  Alıntı Originally Posted by Vinvin Yazıyı Oku
    sn mr bown bunun ne gibi bir etkisi olur ky açısından olumlu olumsuz olarak.speklere mi yarayacak bu iş
    Syn winwin öncelikle ben veri ekranına çok güvenmeyen biriyim. Çünkü elinizde biraz para ve akçeli işlere de merakınız olursa o ekranda istediğiniz gibi oyun oynayabilirsiniz.
    Gelelim sorunuza şu an ki uygulama by nın işine geliyor. Hissede gün içi operasyonlarını ky gün bittikten sonra okuyabiliyordu. Bu uygulamanın kalkmasıyla veri ekranını izleyen ky tahtada ki operasyonu gün içi farkedebilir.

4. İşleri bitti hacımde bitti ..paralar cukka hesap soran yok

5. arada bizim malaklar satış yapmasa belki toplayacak ama ne desek nafile zarar acısından ne yaptıklarını bildikleri yok

6.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Syn winwin öncelikle ben veri ekranına çok güvenmeyen biriyim. Çünkü elinizde biraz para ve akçeli işlere de merakınız olursa o ekranda istediğiniz gibi oyun oynayabilirsiniz.
    Gelelim sorunuza şu an ki uygulama by nın işine geliyor. Hissede gün içi operasyonlarını ky gün bittikten sonra okuyabiliyordu. Bu uygulamanın kalkmasıyla veri ekranını izleyen ky tahtada ki operasyonu gün içi farkedebilir.
    Teşekkür ederim.Oyunu anlamak yine imkansız gibime geliyor

7. Bugunun pastasını atabilecek olan var mı acaba kim aldi kim satti bugun ?? Birde kagit burdan doner mii acaba ??

8. Yaptığım şikayete cevaben BİST ten mail geldi. Şikayetin SPK ile de paylaşıldığını vr konunun incelendiğini bildiriyor

Sayfa 24/298 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •