Sayfa 24/1000 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Yarın Katar emiri ile birlikte bir uçak dolusu dolar gelirse artık 5 ve altını görmek zor olmayabilir.
    Beleş mi acaba ? Malum UÇAK beleşe gelmişti...

2. bugün finans ve maliye bakanımızın açıklamaları sonrasında usdtry yukarı yönlü kıpırdanma oldu:

temelde ne söyledi Albayrak; popülizm yapmayacağız dedi, en kötü geride kaldı dedi, yıl sonunda cari açıkta olumlu sürprizler görebiliriz dedi..

moodys bizi resesyon riskli olarak bir kez daha raporladı.

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    bugün finans ve maliye bakanımızın açıklamaları sonrasında usdtry yukarı yönlü kıpırdanma oldu:

temelde ne söyledi Albayrak; popülizm yapmayacağız dedi, en kötü geride kaldı dedi, yıl sonunda cari açıkta olumlu sürprizler görebiliriz dedi..

moodys bizi resesyon riskli olarak bir kez daha raporladı.
    Sıkışan piyasada faizleri indirmek, zaten resmi olarak resesyonun kabulü değil midir?

4. Deli Dumrul İstanbulda köprülerden çift taraflı çalışacakmış

Öpmeye doyamıyorlar milleti

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Söylem değil icraat gelecek gibi duruyor abi. Şu faiz oranlarıyla yerele kadar ekonomi iyice durur. E dolar düştü. Tahviller düştü. Mevduatlar düşüyor. Politika faizi neden yüksek kalsın. Ben olsam hemen bu akşam olağanüstü toplanır 3 puan inidiririm. Hemen sonra bir 3 bir 3 daha. Çil yavrusu gibi dağılırlar.
    Evet hocam olağanüstü 3 puan indirim çok güzel şeeder de.Sonrası acaba mokoko olur mu diye korkuyor merkez haliyle.Daha bugün albayrak eylül ayında ortalık mokokoydu iyi yırttık demedi mi)))))))

6. Soğan toptan 3 lirayı geçti arkadaşlar birazda pazardan zamlanmadan soğan alın. Haftaya pazarda 5 görülebilir. Bu sene doları da soğanı da bildim ama para kazanmak nasip olmadı. Hayırlısı

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yillardir pasif olan bir hisse hesabim vardi garantide.demin garanti yatirimdan aradilar son zamanlarda doviz yatirimini kullaniyorsunuz sanirim dediler.evet dedim.5.48 bizim sinirimiz orada kesinlikle sat veriyoruz bilginiz olsun dediler.tesekkur ederim bilgi icin dedim kapadim.Siz kac olunca satmayi planliyorsunuz dedi.Seneye 10 liradan verecegim dedim guldu

bu adamlar neden dolari satmak icin boyle birsey dedi ki acaba ?
    Aynen, bir arkadaşımın dolarlarını 3,86 dan allem edip kallem edip sattırıp % 11. küsur ile 1 seneliğine bağlama başarısını, defalarca telefon görüşmesi ise temin eden bir kurum daha var..Adı mahfuz ama kara listede..

Bu bankacı bir daha arasa ona bu işi terk etmesini söyleyin dostum. İnsan bilmediği işi yapmamalı...

5,48 pammuk ipliğine bağlı..
    Son düzenleme : izmirli_hoca; 08-11-2018 saat: 18:12.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Soğan toptan 3 lirayı geçti arkadaşlar birazda pazardan zamlanmadan soğan alın. Haftaya pazarda 5 görülebilir. Bu sene doları da soğanı da bildim ama para kazanmak nasip olmadı. Hayırlısı
    soğan yılbaşı sonrası 10 tl.yi geçer, yeni ürüne kadar 20 tl.ye dokunacağını iddia edenler var..?

Sayfa 24/1000 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •