Sayfa 23/1000 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi küçük formasyonlar önemsiz. Kesmez bizi zinhar. Büyük resme bakalım fincan kulp diyorsak. Olur mu acep?

Fincan kulp var gibi ( sizler daha iyi bilirsiniz ben teknik anlamam, gözlemlediğim kadarıyla) ama terse de dönebilir , halen düşüş trendi noktasında devam ediyor gibi geldi bana. günlüğe baktığımda.
    Abd bi açıklama yaparsa terörle ilgili işler karışabilir.Seçimlerin yorgunluğuyla dinlenmeye çekildiler
    ytd

2. Bugünde kur yanılsıyor sanırım.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bu fincanın kulbu, daha önce elliotcuların grafiğinde paylaşılan 7,75'e mi denk geliyor acaba?
    Abi 5.30 üzerinde kaldıkça, kabaca günlük yükseliyor değer, ya da inip çıktıkça yeni bantta kalacağı için olaylar değişebilir bu kez. Nasıl değişir şimdiden bilmek güç. Ama 7.22 tepeli bandın değeri 7.50 ye falan geldi misal. Bu bant içinde kalırsa ne yapar nasıl davranır yavaş mı hızlı mı kestirmek imkansız şimdiden. Yaşayıp görmek tecrübe etmek lazım diye düşünüyorum.

4. Daha önceki destek noktası olan 5.50 yi kırarsa bir nebze rahatlar ayrıca belli bir zaman sonra bu faiz artışlarıda çözüm olmayacak görünüyor. Hem faizden hem de dolardan zokayı yiyecekler er ya da geç. .

5. *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 22,9 milyon dolar (önceki -11,4mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -72,2 milyon dolar (önceki 0,0mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -253,5 milyon dolar (önceki 2,9mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -71,5 milyon dolar (önceki 31,7mln)

*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 622,8 milyon dolar (önceki 599,9mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo stoku 283,9 milyon dolar (önceki 340,9mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 16,3 milyar dolar (önceki 15,8mlr)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 28,1 milyar dolar (önceki 27,4mlr)

*tcmb: Bankacılık sistemi toplam menkul değerleri, 437,2 milyar tl (önceki 440,4mlr)
    *tcmb: Bankalararası dahil toplam mevduat, 2 trilyon 118,8 milyar tl (önceki 2,152t )
    *tcmb: Bankalardaki toplam mevduat, 2 trilyon 3,6 milyar tl (önceki 2,40t )
    *tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 983,3 milyar tl (önceki 1,3t )
    *tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 1 trilyon 20,3 milyar tl (önceki 1,37t )
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

6. Selçuk Ezca Deposu ile Alakalı Düşüncelerim...

https://suphecikimse.blogspot.com/20...usunceler.html

YTD

Yarın Katar emiri ile birlikte bir uçak dolusu dolar gelirse artık 5 ve altını görmek zor olmayabilir.

8. yillardir pasif olan bir hisse hesabim vardi garantide.demin garanti yatirimdan aradilar son zamanlarda doviz yatirimini kullaniyorsunuz sanirim dediler.evet dedim.5.48 bizim sinirimiz orada kesinlikle sat veriyoruz bilginiz olsun dediler.tesekkur ederim bilgi icin dedim kapadim.Siz kac olunca satmayi planliyorsunuz dedi.Seneye 10 liradan verecegim dedim guldu

bu adamlar neden dolari satmak icin boyle birsey dedi ki acaba ?

Sayfa 23/1000 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •